به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمد امید روز یکشنبه در شورای اشتغال خوزستان در محل سرسرای استانداری بیان کرد: در صورتی که این تعداد افراد زیرپوشش کمیته امداد خمینی (ره) قرار داشته باشند سالانه باید سه هزار میلیارد ریال هزینه آنان کرد.
وی در ادامه گفت: 90 درصد اعتبارات مربوط به ایجاد اشتغال این کمیته، به استان ها پرداخت شده است.
امید با بیان اینکه بهترین راه برای برون رفت از بیکاری گسترش مشاغل کوچک است افزود: در کشوری زندگی می کنیم که سنتی است و اشتغال خانگی همواره وجود داشته اما امروزه به دلیل گرایش به اشتغال های بزرگ استقبال از اشتغال کوچک کم شده است.
وی گفت: پارسال 130 هزار اشتغال کوچک توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) در کشور ایجاد شد که تقریبا 20 درصد اشتغالزایی کشور را تشکیل می دهد.
امید ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) طرح های دامداری با 6.5 میلیون راس دام را در کشور اجرا کرده و 16 درصد تولید صنایع دستی کشور نیز متعلق به طرح های این کمیته است.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور افزود: بر اساس استعداد سنجی انجام گرفته مشخص شد که امکان ایجاد 500 هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد امام خمینی(ره)وجود دارد.
وی گفت: در سال 94 و 95 آمار جذب مددجو در کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور کاهش یافته و پیش بینی شده که تا پایان امسال میزان 10 درصد از میزان مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی کاهش یابد.
امید افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی دارد در اشتغال گروهی سرمایه گذاری،و در شغل های خدماتی و کشاورزی وارد و زیرساخت های مورد نیاز بخش کشاورزی را نیز برای اشتغال مددجویان فراهم کند.
وی گفت: قرار است 15 شهرک کشاورزی در خوزستان احداث شود که آمادگی سرمایه گذاری و اشتغال مددجویان این نهاد در شهرک ها را داریم.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اظهار کرد: خوزستان رتبه پنجم کشور را در تعداد مددجو، و رتبه دوم جذب اعتبار را دارد.
امید درادامه اضافه کرد: مسئولان کشور نسبت به خوزستان مکلف شده اند تا این استان به جایگاه واقعی خود دست یابد و محرومیتی که پس از جنگ تحمیلی در خوزستان ایجاد شده برطرف شود.