پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 10186 تاریخ : 1392/09/11-08:01:09
,5,
 حضور شرکت حفاری شمال در همایش ملی و نمایشگاه HSE

حضور شرکت حفاری شمال در همایش ملی و نمایشگاه HSE

نخستین همایش ملی بهداشت ، ایمنی و محیط زیست با رویکرد بالادستی صنایع نفت و گاز به ابتکار دانشگاه صنعت نفت ، وزارت نفت و مدیریت این وزارتخانه در شهر آبادان برگزار شد.

 

 

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت حفاری شمال در این همایش که با  قرائت پیام مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت آغاز شد ، جمع کثیری از مدیران HSE واحدهای صنعت نفت و متخصصان این حوزه حضور داشتند.
در پیام بیژن زنگنه خطاب به مدیران، متخصصان، اندیشمندان و فرهیختگان آمده است: "همان طور که واقف هستید در حال حاضر صنعت نفت در یک شرایط رقابتی و پیچیده، متاثر از عوامل جهانی شدن، توسعه تکنولوژی و تشدید تحریم ها قرار گرفته است، از جمله پیامدهای این وضعیت بروز حوادث شغلی است که علاوه بر آسیب های انسانی و زیست محیطی می تواند بر میزان فروش، سود و همچنین اعتبار صنعت نفت در سطح جامعه و افکار عمومی تاثیر گذار باشد.
 
ازاین رو، توجه به هزینه های ناشی از حوادث و تلاش در جهت کاهش آنها می تواند از یک سو به دستیابی به اهداف استراتژیک و کاهش هزینه ها کمک کند و از سوی دیگر به حفظ و نگهداری کارکنان به عنوان اصلی ترین سرمایه های سازمانی یاری رساند.
 
نظام مدیریتی اچ اس یی، به عنوان محور توسعه پایدار، نوعی رویکرد و نگرش جامع مدیریتی و بخش مهمی از نظام مدیریت جاری در صنعت است که تلاش می کند با نگاهی پیشگیرانه و در قالب یک الگوی نظام یافته خطرات را در صنعت نفت شناسایی و با کنترل و مدیریت آنها، میزان حوادث را به حداقل برساند. برای بقا و پیشرفت خود عالمانه تر از قبل باید عمل کرد و با انتخاب استراتژی های مناسب نرخ وقوع حوادث را به حداقل ممکن کاهش داد.
 
امروزه در کشورهای صنعتی توسعه یافته نظام مدیریت اچ اس یی به عنوان یکی از محورهای تاثیرگذار در افزایش بهره وری، توسعه پایدار و بهبود کیفیت مطرح است، این 3 عامل یاد شده مزیت رقابتی ایجاد کرده و ضامن پایداری و بقای سازمان است. بی شک، عدم توجه به الزامات اچ اس یی نرخ حوادث، بیماری ها، آسیب ها، ضایعات وارده به محیط زیست و هزینه های سازمان را افزایش داده و بهره وری سازمانی را کاهش خواهد داد.
 
طراحی و اجرای موثر برنامه ها و طرح های اچ اس یی جدا از منظر آسیب شناسی حوادث، بیماری ها و آسیب ها، باعث شکوفایی اقتصاد سازمان و افزایش کیفیت می شود.
 
بر این باور و اعتقاد هستم، نظام مدیریتی اچ اس یی به عنوان محور توسعه پایدار نوعی رویکرد و نگرش جامع مدیریتی و بخش مهمی از نظام مدیریت جاری در صنعت است که تلاش می کند با نگاهی پیشگیرانه و در قالب یک الگوی نظام یافته خطرات را در صنعت نفت شناسایی و با کنترل و مدیریت آنها، میزان حوادث را به حداقل برساند.
 
خوشبختانه در دهه 80 و با شروع استقرار مدیریت اچ اس یی در وزارت نفت و متعاقب آن جذب نیروی انسانی متخصص در بخش های بهداشت، ایمنی و محیط زیست، هم اکنون شرایط مساعدی برای توسعه نظام مدیریت اچ اس یی در صنعت نفت فراهم می باشد، البته در این میان تعهد مدیران ارشد و میانی و پویایی و اثربخشی عملکرد این نظام بسیار پر رنگ و حیاتی است و کلیه کارکنان باید در تمامی سطوح سازمانی آن را در سر لوحه فعالیت های خود قرار دهند.
 
بنابراین ضمن حمایت و پشتیبانی از نظام مدیریت اچ اس یی انتظار دارم، مدیران، مسئولان و متولیان امر در وزارت نفت در حوزه صنعت و دانشگاه با آسیب شناسی علمی ضمن شناسایی چالش ها و موانع پیش رو نسبت به پایش و بهبود عملکرد اچ اس یی اقدام نمایند.
 
امید است با اتکال به خداوند سبحان و بهره گیری از هم اندیشی اندیشمندان و صاحب نظران با عزمی راسخ و جمعی بتوانیم شاهد دستاورد های روز افزون و بهبود مستمر نظام مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست در وزارت نفت باشیم.                                                               
همچنین مدیر کل بهداشت، ایمنی و محیط زیست وزارت نفت  در سخنانی در این همایش با تاکید بر این که توسعه اچ اس یی اعتبار صنعت نفت را ارتقا می دهد، گفت:بی توجهی به اچ اس یی افزون بر آسیب های انسانی و زیست محیطی، بر میزان فروش، سود و اعتبار صنعت نفت تاثیر گذار است.
 
 
محمدحسین اردشیری نیروی انسانی، سرمایه و محیط زیست را از عوامل موثر در پایداری و بقای وزارت نفت در بازار رقابت جهانی دانست و گفت: بی توجهی به اچ اس یی افزون بر آسیب های انسانی و زیست محیطی، بر میزان فروش، سود همچنین اعتبار صنعت نفت در جامعه و افکار عمومی تاثیر گذار است.
 
مدیر کل بهداشت، ایمنی و محیط زیست وزارت نفت با بیان این که بهبود سیستم اچ اس یی در سازمان، سبب افزایش بهره وری و رونق اقتصادی می شود، افزود: پایداری و بقای وزارت نفت در بازار رقابت جهانی به صیانت از سه عامل کلیدی، نیروی انسانی، سرمایه و محیط زیست وابسته است که در هر سازمانی این موارد مزیت رقابتی محسوب می شود.
 
اردشیری گفت: بدون شک تنها راه جلوگیری از حوادث شغلی، حمایت از نیروی انسانی، حفاظت از محیط زیست و سرمایه های سازمانی وزارت نفت، توسعه و بهبود مستمر عملکرد نظام مدیریت اچ اس یی است.
 
 
 
وی با تاکید بر توجه بیشتر به نظام اچ اس یی در کشور، گفت: توجه نکردن به مسائل این حوزه نرخ حوادث، بیماری ها، آسیب ها و ضایعات وارده به محیط زیست را افزایش خواهد داد که در نتیجه هزینه ها افزایش و بهره وری سازمان نیز کاهش می یابد.
 
اردشیری با بیان اینکه دستاوردهای علمی و اجرایی حاصل از همایش ملی اچ اس یی، وزارت نفت را در دستیابی به اهداف عالی نظام مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست یاری خواهد کرد، گفت: اعتبار و جایگاه وزارت نفت به طور مستقیم به پویایی و توان علمی و اجرایی منابع انسانی آن وابسته است.
 
مدیر کل بهداشت، ایمنی و محیط زیست وزارت نفت گفت: پیشرفت های خوبی در سال های اخیر، با ارتقا شاخص های فنی و تخصصی در حوزه اچ اس یی در صنعت نفت بدست آمده است
 گزارش ما حاکیست: در طول برگزاری این همایش 6 نشست تخصصی با موضوع HSE و 25 کارگاه آموزشی در موضوعات مرتبط با موضوع همایش برگزار گردید.همچنین آیین اختتامیه این همایش با حضور مسئولان کشوری و استانی در دانشکده نفت برگزار شد.
 
 
شایان ذکر است در حاشیه این همایش نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای شرکت های فعال صنعت نفت در زمینه  ارتقای بهداشت ، ایمنی و محیط زیست برپا شده بود که شرکت حفاری شمال نیز در این رویداد حضوری فعال داشت ، شایان ذکر است مهندس اردشیری مدیر کل HSE ، مهندس رزمی مدیر HSE شرکت ملی نفت ایران و نیز جمعی از مسئولین و کارشناسان با حضور در غرفه حفاری شمال در جریان آخرین دستاوردهای بهداشت ، ایمنی و محیط زیست شرکت حفاری شمال قرار گرفتند.
دراین همایش محمد آرمند، مشاور مدیر عامل  شرکت حفاری شمال در امور HSE به ارائه سخنانی در زمینه بهداشت ایمنی و محیط زیست پرداخت، همچنین دو نفر از کارشناسان HSE شرکت حفاری شمال مقاله ای در این همایش ارائه کردند.
خانم ها نگار افضلی بهبهانی و آفرین احمدی مقاله ای با عنوان: ارزیابی ریسک مخاطره ناشی از عملیات حفاری در سکوها و دکل های حفاری با استفاده از روش FMEA ( مطالعه موردی دکل ها و سکوهای حفاری شمال) ارائه کردند.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران