وی مباحث مطرح شده را مبنی بر اینکه حذف ارز 4200 تومانی باید به تدریج انجام شود، تأیید و تصریح کرد: البته به این نکته نیز باید توجه کرد که دولت منابع لازم را برای تأمین ارز 4200 تومانی مورد نیاز به منظور واردات کالاهای اساسی در اختیار ندارد.
این فعال صنفی افزود: بنابراین چاره ای جز حذف ارز 4200 تومانی وجود ندارد اما باید راهکارهای آن به دقت بررسی شود ضمن اینکه قرار نیست این یارانه حذف شود بلکه قرار است جابجایی در این حوزه صورت بگیرد و یارانه مذکور مستقیم به دست مصرف کننده نهایی برسد.
مقدسی با تاکید بر اینکه بحث نظارت در این حوزه بسیار حیاتی و مهم است، گفت: البته دراین حوزه نباید نظارت با دستور و تحکم اشتباه گرفته شود دولت باید بر روند عرضه و توزیع محصولات نظارت دقیق و مستمر داشته باشد اما این به معنای فشار بر تولید و قیمت گذاری دستوری نیست چرا که در این صورت تولید و در نهایت مصرف کننده آسیب جدی خواهند دید.
وی با بیان اینکه یکی از چالش ها در این زمینه احتمالاً کاهش قدرت خرید مردم است، ادامه داد: این نگرانی وجود دارد که مردم قادر به خرید کالاها نباشند و بازار آنها را پس بزند بنابراین دولت باید با دقت زیاد در این حوزه عمل کند.
مقدسی از رسانه ای شدن این مساله قبل از نهایی شدن آن انتقاد کرد و افزود: بهتر این بود که جلسات کارشناسی برگزار و بررسی ها انجام می شد و دولتمردان به یک خرد جمعی می رسیدند سپس آن را اعلام عمومی می کردند چرا که در حال حاضر شایعات زیادی مطرح شده که بازار را تحت تأثیر قرار می دهد.