پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 594719 تاریخ : 1400/12/17-13:07:19
,10027,
گزارش موردی شماره شصت و هشت ویژه بهمن و اسفند 1400 منتشر شد

گزارش موردی شماره شصت و هشت ویژه بهمن و اسفند 1400 منتشر شد

شصت و هشتمین دوماهنامه گزارش موردی با موضوع «درس هایی درباره مقررات گذاری و نظارت بر بیمه برای کشورهای درحال توسعه» منتظر شد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه ، شکوفایی صنعت بیمه در گرو مقررات گذاری و نظارت است. در اقتصاد جهانی دولت ها با چالش هایی در ارتباط با فضای مقررات گذاری، روندهای نوظهور در بخش بیمه، نوآوری های فناوری وآزادسازی بخش بیمه مواجه هستند. با توجه به ناهمگونی و پیچیدگی روزافزون بخش بیمه، مقررات گذاری و نظارت بر آن نیز پیچیده می شود. از این رو وجود یک سیستم نظارتی و مقررات گذاری کارا و موثر الزامی است. در این راستا، مطالعه سیستم نظارتی و مقررات گذاری صنعت بیمه در سایر کشورها می تواند راهگشا باشد.

بر این اساس، شصت و هشتمین شماره گزارش موردی به ارائه درس هایی برای مقررات گذاری و نظارت بر بیمه برای کشورهای در حال توسعه اختصاص یافته است. گزارش حاضر توسط آقای پرویز خوشکلام خسروشاهی قائم مقام بیمه مرکزی ج.ا.ایران ترجمه و در سه بخش تنظیم گردیده است. بخش اول به دلایل مقررات گذاری و نظارت بر بیمه و چرایی نیاز به تغییر در نظام های مقررات گذاری و نظارت کشورهای در حال توسعه اختصاص یافته است. بخش دوم چگونگی کنترل و نظارت مستقیم و غیرمستقیم دولت بر بخش بیمه را مورد برسی قرار داده و در بخش سوم الزامات نظارت بر بیمه تشریح شده است.

بر اساس یافته های این مطالعه، تعدادی از کشورهای در حال توسعه تاکنون مدرن ترین قوانین و مقررات بیمه را برای محیطی که در آن اصول بازار حاکم است وضع کرده اند. اما آنچه هنوز هم منبعی برای ایجاد مشکل است، پیاده سازی عینی و ذهنی آن ها در عمل است. ایجاد و تقویت نهادهای نظارتی مستقل و قوی که بتوانند بر یک چارچوب رگولاتوری منسجم و بدون ابهام در زمینه بیمه متکی باشند، جهت مواجهه با مشکل مذکور کمک زیادی خواهد کرد؛ و در عین حال کارائی بیشتر بازار و حمایت بهتر از بیمه شدگان را نیز رقم خواهد زد.

علاقه مندان با مراجعه به وب سایت پژوهشکده بیمه و یا نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/5369/Articles/view/17477/1559 می توانند متن کامل این نشریه را مشاهده و دریافت نمایند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران