به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی رحمانی عصر روز سه شنبه در جلسه کارگروه توسعه گردشگری شهرستان تیران و کرون افزود: این شهر زیر زمینی در سطح ملی کم نظیر است که با ویژگی ها و ظرفیت های خاص و منحصر به فرد مورد اقبال گردشگران و مسافران قرار می گیرد.
فرماندار تیران و کرون توضیح بیشتری درباره ویژگی ها ، زمان کشف و قدمت این اثرتاریخی نداد اما برخی کارشناسان در منطقه احتمال می دهند این شهر زیر زمینی متعلق به دوران صفویه است که از سوی ارامنه ساکن منطقه ساخته شده باشد.
خصوصیات و ابعاد تاریخی و فرهنگی این اثر که در پی کاوش های گروهی از باستان شناسان کشف شده است هم اکنون در دست بررسی بیشتر است.
فرماندار تیران و کرون در ادامه این جلسه گفت : با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این ظرفیت باید ثبت و مورد بازید گردشگران قرار بگیرد که برند سازی آن باید توسط کارشناسان میراث فرهنگی و همکاری مسئولان محلی انجام شود.
وی با اشاره به ظرفیت های گردشگری این شهرستان اظهارکرد: روستای تاریخی جاجا، کوچه باغ های تیران، قلعه قمیشلو، شهر زیر زمینی و قبرستان ارامنه از جمله ظرفیت های تاریخی و گردشگری است که معرفی آن ها ضروری است.
وی ادامه داد: منطقه گردشگری چشمه مرغاب، دالانکوه و چشمه شاهی از ظرفیت های گردشگری طبیعی این شهرستان است که در برخی از فصل های سال همانند فصل بهار و تابستان گردشگران زیادی را جذب می کند.
رحمانی تدوین چشم انداز گردشگری شهرستان تیران و کرون را مهم خواند و گفت: اگر چشم انداز تدوین و زمینه های جذب گردشگر پیش بینی نشود مرمت آثار تاریخی بهره ای ندارد که در این خصوص کارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری باید فعالیت های شاخصی در تدوین سند و چشم اندز گردشگری شهرستان تیران و کرون داشته باشند.
شهرستان تیران و کرون در 45 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد و دارای 27 اثر تاریخی ثبت شده است.