پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 281781 تاریخ : 1396/04/28-10:58:59
,17,
کاهش سود بانکی مهمترین عامل توسعه بازار

کاهش سود بانکی مهمترین عامل توسعه بازار

مدیرعامل کارگزاری خبرگان سهام، مهمترین عامل برای رشد بازار سرمایه را کاهش نرخ سود بانکی دانست و گفت: افزایش اعتماد سرمایه گذاران نیز در بلندمدت می تواند عامل افزایش مشارکت باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، محمد کفاش پنجه شاهی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) گفت: کاهش ریسک‌های سیاسی و اثرات مثبت ناشی از آن بر بازار در صورتی که با کاهش نرخ سود بانکی همراه شود رشد خوبی را نصیب سرمایه گذاران خواهد کرد و می‌تواند سرمایه گذاری‌ها را به سمت بورس سوق دهد.

وی در این حال افزود: کاهش نرخ سود بانکی خبری نیست که بازار سهام را به یکباره متحول کند؛ چرا که باوجود اعلام نرخ سود جدید، بانک‌ها کماکان به مشتری‌های قدیمی خود سود بیشتر را پرداخت می‌کنند و زمانی که سیاست کاهش نرخ سود به طور کامل عملیاتی شود، شاهد بهبود چشمگیر بازار سرمایه خواهیم بود.
کفاش پنجه شاهی در ادامه این گفت و گو با اشاره به موضوع تک نرخی شدن ارز و تاثیر آن بر بازار سرمایه گفت: تک نرخی شدن ارز، برخی صنایع را که از ارز مبادله‌ای استفاده می‌کنند متضرر و برخی دیگر مانند پالایشگاه‌ها را منتفع می‌کند؛ اما در مجموع، تک نرخی شدن ارز در بلندمدت برای عمده صنایع مطلوب ارزیابی می‌شود.
مدیرعامل کارگزاری خبرگان سهام، همچنین مدیریت صحیح نقدینگی تزریق شده به بازار را به عنوان راه کاری برای توسعه بازار سرمایه دانست.
کفاش پنجه شاهی اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت بازار سرمایه برای افزایش تامین مالی محدود است و به طور کلی متنوع کردن ابزارهای بدهی جهت برطرف کردن انواع نیاز‌ها می‌تواند راهکار موثری باشد.

اصلاح دستورالعمل توقف نماد‌ها در بورس در دستور کار است.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اصلاح دستورالعمل توقف نماد‌ها در بورس در دستور کار است.
محسن خدابخش اصلاح دستورالعمل‌های مورد نیاز به صورت جامع و کامل را از برنامه‌های خاص سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد و افزود: این امر در راستای افزایش معاملات و روان شدن بازار در حال انجام است.
وی ادامه داد: بسته بودن نماد‌ها یکی از مسائل مهم بازار سرمایه است و سازمان بورس اقدام به اصلاح این دستورالعمل کرده است.
خدابخش همچنین از فراهم شدن زمینه‌های عرضه اوراق مشتقه در بورس خبر داد و اظهارداشت: سامانه‌های مورد نیاز در این راستا فراهم شده و به صورت جدی در حال پیگیری این امر هستیم.
اوراق مشتقه به قراردادهای مالی اطلاق می‌شود که ارزش خود را از کالای فیزیکی (دارایی پایه) می‌گیرند.
دارایی پایه می‌تواند به شکل سهام، کالا، بورس‌های خارجی، نرخ‌های بهره، صنعت ساخت و ساز یا هر نوع دارایی دیگر باشد.
امروزه چهار نوع اوراق مشتقه اصلی مورد معامله قرار می‌گیرد.
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس واوراق بهادار در ادامه گفتگو درباره بازگشایی نماد بانک‌ها در بورس نیز گفت: در صورتی که مستندات درخواستی ناشر از بانک‌ها یا شرکت‌ها دریافت شود اقدامات لازم برای بازگشایی نماد‌ها انجام می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: گزارش هایی که شرکت‌ها از نوع فعالیت، صورت‌های مالی، وضعیت سهام بنیادی، مجامع بانک‌ها و ... ارایه می‌کنند در بازگشایی نماد‌ها موثر است.
خدابخش همچنین تعادل میان نقدشوندگی و شفافیت در بازار سرمایه را راه توسعه این بازار دانست و گفت: تعادل میان نقدشوندگی و شفافیت، توسعه و ثبات بازار سرمایه را به همراه دارد و یکی از دغدغه‌های سازمان بورس است.
این مسئول در سازمان بورس و اوراق بهادار اظهارداشت: سیاست این سازمان این است که هیچ نمادی بسته نباشد البته انجام معاملات با اطلاعات شفاف بسیار بهتر از معاملاتی است که با اطلاعات ناقص انجام شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 213
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران