پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 250242 تاریخ : 1395/09/10-20:26:32
,5,
چشم انداز بازار نفت امیدوارکننده است

رئیس اوپک در افتتاحیه نشست 171:

چشم انداز بازار نفت امیدوارکننده است

رئیس سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) روز چهارشنبه (دهم آذر ماه) در آغاز نشست 171 وزیران این سازمان در وین گفت: نشانه هایی از امکان توازن دوباره در بازار عرضه و تقاضای نفت به چشم می خورد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از  دبیرخانه اوپک، محمد بن صالح الساده، رئیس این سازمان در نشست افتتاحیه وزیران نفت و انرژی اوپک در وین تاکید کرد: ما انتظار داریم که در سال جاری (2016)، عرضه کشورهای تولید کننده نفت غیرعضو اوپک تا 800 هزار بشکه در روز کاهش یابد.

وی یادآور شد: این در حالی است که میزان رشد عرضه این کشورها در سال گذشته (2015)، یک میلیون و 500 هزار بشکه در روز بود .

به گفته رئیس اوپک، بر اساس پیش بینی ها، رشد عرضه کشورهای تولید کننده عمده غیرعضو اوپک در سال آینده (2017)، بالغ بر 200 هزار بشکه در روز خواهد بود.

الساده افزود: تقاضای جهانی نفت در سال های 2016 و 2017 در سطح مناسب خواهد بود. افزون بر این پیش بینی می شود که رشد اقتصاد جهانی در سال های 2016 و 2017 به میزان منطقی به ترتیب به میزان 2,9 و 3.1 درصد ادامه یابد.

به گفته وی، ذخایر مازاد نفت همچنان یک نگرانی عمده است.

رئیس اوپک تصریح کرد: ذخایر نفت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بیش از 300 میلیون بشکه بالاتر از میانگین پنج ساله است و ذخایر کشورهای غیر عضو این سازمان نیز در سال های اخیر به همراه ذخایر نفتی راهبردی این کشورها، افزایش یافته است.

الساده افزود: بر اساس تصمیم نشست (سپتامبر) الجزیره، کاهش سطح ذخایر نفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

به گفته وی، با توجه به این موضوع، بر اساس پیش بینی ها، تقاضا برای نفت اوپک تا سال 2040 به بیش از 109 میلیون بشکه در روز خواهد رسید، بنابراین افزایش مناسب عرضه به میزان بیش از 16 میلیون بشکه در روز ضروری است.

رئیس اوپک یادآور شد: این رشد، مستلزم سرمایه گذاری هایی در بخش بالادستی، میان دستی و پائین دستی صنعت نفت است. سرمایه گذاری کلی مورد نیاز در بخش نفت در دوره منتهی به 2040 نزدیک به 10 تریلیون دلار برآورد می شود.

الساده گفت: این در حالی است که سرمایه گذاری های جهانی در بخش اکتشاف و تولید در سال های 2015 و 2016 کاهش یافته است و اکنون برخی از ادامه این وضع در سال آینده سخن می گویند. ادامه کاهش سرمایه گذاری برای سومین سال پیاپی برای صنعت نفت بی سابقه خواهد بود.

وی اظهار داشت: هنگامی که در 28 سپتامبر (هفتم مهر ماه) در الجزیره ملاقات کردیم، قیمت سبد نفتی اوپک بالای 42 دلار برای هر بشکه بود و با توافق الجزیره از بدتر شدن وضع و کاهش بیشتر قیمت ها جلوگیری و از ادامه بی ثباتی جلوگیری کردیم به گونه ای که در میانه اکتبر، قیمت سبد نفتی اوپک به بالای 49 دلار برای هر بشکه صعود کرد.

الساده افزود: همانطور که تاریخچه اوپک نشان داده است و بسیاری از گذشتگان ما بدون شک می دانند، مسیر دستیابی به موفقیت همیشه آسان نبوده است، اما همه ما می توانیم با کار سخت، کوشش و تلاش و تعهد بر چالش ها و موانع از طریق همکاری و مصالحه، غلبه کنیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران