به گزارش بانک و صنعت به نقل از از روابط عمومی بانک پاسارگاد، نام تجاری کیف پول الکترونیک پاسارگاد، از آغاز سال 1400 خورشیدی، از «کیپاد» به «پی پاد» تغییر کرد تا به روزرسانیِ این نام، نشان گر روزآمدشدن خدمات این برنام? موبایلی باشد. «پی پاد» که از اپلیکیشن های مالی و پرداخت بانک پاسارگاد به شمار می رود، به منظور رفع نیازهای روزانه افراد توسعه یافته است و انتظار می رود به زودی جای بسیاری از اپلیکیشن های تک کاربردی گوشی های هوشمند را بگیرد. در این خبر شما با کاربردهای متنوع اپلیکیشن پی پاد و مزایای این کیف پول الکترونیک آشنا خواهید شد.
از «کیپاد» تا «پی پاد»
اپلیکیشن «پی پاد» اولین بار با نام «کیپاد» در سال 1397 رونمایی شد و در ابتدا، تنها پرداخت های آفلاین مبتنی بر NFC را در بر می گرفت. در این فناوری با نزدیک کردن تلفن همراه به ابزار پرداخت امکان پرداخت بدون نیاز به واردکردن اطلاعات کارت و رمز امکان پذیر بود. اما طی سال های اخیر با تغییر راهبردی مدل پرداخت این برنامه و گسترش دامن? خدمات آن این اپلیکیشن به یک برنامه جامع پرداختی تبدیل شد و نام و نشان تجاری آن نیز از سال 1400 تغییر کرد.
تغییرات جدید در کیف پول الکترونیک بانک پاسارگاد، در راستای شخصی سازی خدمات ارائه شده است و آن طور که توسعه دهندگان این اپلیکیشن اعلام کرده اند، «پی پاد» قرار است پرداخت های آنلاین را سهل تر و ساده تر از همیشه کرده و افزون بر این با قابلیت شارژ کیف پول، زمان و هزینه پرداخت های آنلاین را برای کاربران کاهش دهد.
تلاش بانک پاسارگاد بر این بوده که «پی پاد» تمامی نیازهای روزانه کاربران را مرتفع کند. علاوه بر این، رابط کاربری در «پی پاد» در نسخه اخیر آن ساده تر، روان تر و چشم نوازتر شده است و با حذف نیاز به ورود اطلاعات کارت مانند رمز پویا در هر بار پرداخت از کیف پول الکترونیک، کاربر می تواند در زمان خود صرفه جویی کرده و ظرف چند ثانیه پرداخت کلیه قبوض خدماتی و سایر پرداخت های خود را به انجام برساند. از دیگر مزایای «پی پاد»، می توان به اتصال آن به تعداد زیادی از سامانه های خدمات شهری، عدم وابستگی کیف پول به شبکه بانکی مبدأ، پشتیبانی 24ساعته و برگزاری جشنواره ها و جوایز متعدد برای کاربران آن اشاره کرد.
«پی پاد» چه خدماتی به کاربر ارائه می دهد؟
اصلی ترین خدمت ارائه شده توسط «پی پاد» امکان تعریف کیف پول برای کاربران است. با استفاده از کیف پول کاربران قادر خواهند بود با یک بار انتقال وجه از کارت بانکی خود، کیف پول خود را شارژ کنند و از موجودی آن به صورت آنی و بدون نیاز به طی مراحل رایج مربوط به کارت به کارت یا پرداخت آنلاین، مانند دریافت و واردکردن رمز پویا، پرداخت های خود را انجام دهند. در کنار ساده سازی پرداخت های آنلاین، از خدمات کاربردی دیگری که در این اپلیکیشن ارائه شده است می توان به «امکان تعریف پلاک خودرو» به منظور سهولت استعلام ها و پرداخت های مربوط به طرح ترافیک، عوارض آزادراهی در آزادراه های مجهز به سامانه پرداخت الکترونیک و پارک حاشیه ای اشاره کرد. این در حالی است که با استفاده از «پی پاد»، امکان استعلام رایگان و پرداخت خلافی خودرو هم وجود دارد و کاربر می تواند با مراجعه به قسمت خلافی در اپلیکیشن و پس از وارد کردن شماره بارکد پشت کارت خودرو و یا اسکن آن، استعلام را انجام داده و در صورت تمایل فرآیند پرداخت را تکمیل کند.
به علاوه، «امکان پرداخت از کیف پول به کارت»، «امکان انتقال وجه از طریق شماره موبایل سایر کاربران»، «امکان خرید شارژ و بسته اینترنتی از کلیه اپراتورها»، «امکان استعلام و پرداخت کلیه قبوض»، «امکان پرداخت با اسکن بارکد(QR)»، «امکان پرداخت کرایه تاکسی» و... از جمله این خدمات این برنامه هستند.
یکی دیگر از خدمات متمایز «پی پاد» مدیریت و فروش سهام عدالت است. بر این اساس، چنانچه کاربر روش مستقیم مدیریت سهام عدالت را انتخاب کرده باشد، می تواند از طریق «پی پاد» نسبت به فروش سهام عدالت خود (تا سقف 60درصد) اقدام کند.
خدمات خاص شهروندی برای مشهد و قزوین
«پی پاد» برای شهرهای مشهد و قزوین، امکان افزایش اعتبار کارت شهروندی را نیز فراهم کرده است تا شهروندان این شهرها، بدون نیاز به مراجعه به کیوسک های شارژ، قادر باشند کارتهای بلیت سفرهای شهری خود را شارژ کنند. این در حالی است که اهالی مشهد، در صورت عدم تمایل برای مراجعه به باجه های قطار شهریِ این شهر برای خرید بلیت، می توانند با استفاده از «پی پاد»، بلیت تک سفره تهیه کنند. این خدمات و خدمات مشابه، به زودی برای شهرهای دیگر هم در دسترس قرار خواهند گرفت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود این اپلیکیشن می تواند به وب سایت پی پاد به نشانی pay-pod.ir مراجعه کنید.