به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه معلم، بی تردید صنعت بیمه طی سالهای متمادی با پوشش ریسک های مختلف، به اقتصاد کشور کمک شایان توجهی داشته و با وجود پرداخت عوارض گوناگون به سازمانهای ذیربط، رفاه عمومی و امنیت خاطر را افزایش داده است.
پرداخت خسارت پتروشیمی بوعلی/ زلزله کرمانشاه و خسارات مربوط به کشتیرانی تنها نمونه کوچکی از سهم بسزای صنعت بیمه در اقتصاد کشور طی سالهای اخیر می باشد.
این صنعت توانسته با عمل به مفاد سند چشم انداز و قانون برنامه ششم توسعه، سهم خود را از اقتصاد افزایش دهد که افزایش ضریب نفوذ بیمه های عمر بدون شک در تحقق کامل اهداف برنامه ششم، سهم بسزائی خواهد داشت.
اما بر کسی پوشیده نیست که صنعت بیمه برای اینکه بتواند در اقتصاد نقش واقعی خود را ایفا کند نیازمند تحولی ساختاری در خدمت رسانی است و این مهم در گرو گذار از بیمه گری سنتی به مدرن محقق می شود.
تمرکز شرکتهای بیمه بر ارایه طرح های نوآورانه، بازارسنجی و ارایه محصولات جدید، توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و تقویت استارت آپ ها (STARTUP) به عنوان سرویس های تحول گرا از جمله اهدافی است که باید صنعت بیمه در راستای تحقق آن گام بردارد.
انتخاب هوشمندانه محورهای همایش امسال بیمه و توسعه "خود گواهی است بر ضرورت تمرکز بر تحول گرایی و اهمیت توسعه فین تک ها که مورد توجه نهاد ناظر نیز قرار گرفته است".
اما آنچه که روز بیمه را در سال 97 نسبت به سالهای قبل با اهمیت تر می کند، نقشی است که این بازار مالی می تواند در شرایط فعلی اقتصاد ایران و با اعمال تحریم های ظالمانه ایالات متحده ایفا کند.
در این راستا تدوین بسته های مقابله با تحریم توسط بیمه گران ضروری به نظر می رسد تا در صورت وقوع ریسک های غیر منتظره، ظرفیت های صنعت بیمه را در شرایط بحرانی به نمایش گذارد.
امید که صنعت بیمه در سایه عمل به قوانین بتواند بیش از پیش ظرفیت های خود را در اقتصاد کشور به ظهور برساند.
محمدابراهیم تحسیری
مدیر عامل شرکت بیمه معلم
13 آذر 1397 خورشیدی