پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 309928 تاریخ : 1396/09/08-19:52:14
,17,
پنجمین جلسه شورای اطلاع رسانی روابط عمومی های وزارت اقتصاد برگزار شد

پنجمین جلسه شورای اطلاع رسانی روابط عمومی های وزارت اقتصاد برگزار شد

پنجمین جلسه شورای اطلاع رسانی روابط عمومی های وزارت امور اقتصادی و دارایی به ریاست مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد و با حضور مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی، مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی به عنوان مهمان ویژه و مدیران روابط عمومی بانکها، بیمه، سازمانهای تابعه عضو شورا در محل سازمان خصوصی سازی برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سیدمالک حسینی، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی با اشاره به عملکرد مناسب و مطلوب اعضای شورای اطلاع رسانی  وزارت اقتصاد در خصوص اطلاع رسانی از کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده توسط بانکها، بیمه ها و سازمانهای تابعه در زلزله اخیر استانهای کرمانشاه و ایلام گفت: با توجه به اینکه اسکان زلزله زدگان زمانبر خواهد بود، برنامه ریزی برای اطلاع رسانی به هموطنان زلزله زده برای استفاده بهینه از خدمات ارائه شده ضروری است.

وی تصریح کرد: علی رغم اطلاع رسانی مناسب، باید با رصد اخبار منتشر شده اجازه انتشار اطلاعات نادرست در خصوص نحوه خدمات رسانی به زلزله زدگان توسط مجموعه وزارت اقتصاد گرفته شود زیرا این موضوع خود باعث تضعیف روحیه و تشدید آلام زلزله زدگان خواهد شد.

حسینی همچنین با اشاره به اینکه مانده تسهیلات مسکن مهر بیمه می باشد تاکید کرد: باید سازوکاری برای اطلاع رسانی درست و بموقع اندیشیده شود تا هموطنان زلزله زده ما هیچ گونه نگرانی  در این خصوص نداشته باشند.

 مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارارئه گزارش صد روزه دولت توسط رئیس جمهور در شب گذشته اظهار داشت: این گزارش حاوی مهمترین اقدامات تکلیفی و غیر تکلیفی دولت در صد روز اول شروع بکار دولت دوازدهم بویژه در حوزه اقتصاد بود.

حسینی همچنین از آغاز چند پروژه مشترک ستاد با روابط عمومی بانکها، بیمه ها و سازمانهای تابعه در حوزه اطلاع رسانی خبر داد و گفت: این اقدامات در حوزه اطلاع رسانی رسانه های دیداری، شنیداری و مکتوب می باشد و در حال انجام است.

وی اطلاع رسانی از طریق بیلبورد ها و تلویزیون های شهری را از جمله اقدامات مشترک دیگر مجموعه وزارت اقتصاد برشمرد و گفت: این اطلاع رسانی با محوریت ازدواج، پرداخت عمرانی، کاهش نرخ ضریب مالیات مشاغل، مبارزه با قاچاق و جذب سرمایه گذاری خارجی می باشد.

در ادامه این نشست، سبحانی، مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی به ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان از بدو تشکیل تا کنون پرداخت.

وی مجموع واگذاری های سازمان خصوصی سازی از ابتدای تشکیل در سال 1384 را 144 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این مبلغ در سه قالب رد دیون، سهام عدالت و عرصه های رقابتی است.

سبحانی با بیان اینکه پرداخت بدهی های دولت در قالب رد دیون یکی از بدترین حالتهای پرداخت است که در دولت قبل به تصویب رسید گفت: یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم این است که حتی یک مورد پرداخت در قالب رد دیون بدهی دولت در این دوره صورت نگرفته است.

وی مجموع واگذاریها به بخش خصوصی واقعی در دولتهای قبل را 18 درصد ذکر کرد و گفت: این رقم در دولت یازدهم و دوازدهم به 67 درصد رسیده است.

سبحانی تصریح کرد: همچنین واگذاری به بخش شبه دولتی نیز در دولتهای قبل 40 درصد بود که در دولت یازدهم و دوازدهم به کمتر از 20 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی مکلف و موظف است به تناسب سود دریافتی از شرکتها، سود سهام را پرداخت کند گفت: از مجموع 49 میلیون و 200 هزار نفر ثبت نام شده های سهام عدالت 45 میلیون و 200 هزار نفر شماره شبای خود را اعلام و ثبت کرده اند و 2 میلیون نفر نیز فوت شدند.

در ادامه جلسه اعضای شورا پیرامون موضوعات مطروحه بحث و تبادل نظر کردند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 189
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران