به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,حسینعلی ضیایی با اشاره به برنامه های 100 روزه دوم این بانک گفت: در نظر داریم منابع بانک را به 60 هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.
وی با اشاره به مصرف بهینه منابع افزود: از جمله تسهیلات جدید می توان به صدور کارت اعتباری، انواع تسهیلات دیگر به منظور تأمین بخشی از سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی، تولیدی و اشتغال زای کشور به ویژه در مناطق روستائی و دور دست اشاره کرد.
ضیایی برنامه دیگر بانک را افزایش تعداد پایگاه های شبانه روزی برشمرد و خاطر نشان کرد: ایجاد سایت های اصلی، MIRRORو پشتیبان بانک و همچنین ارتقاء سطح امنیتی آن با اجرای پروژه ابر خصوصی جزء برنامه های پیش روی ماست.
وی با تاکید بر توسعه خدمات بانکداری الکترونیک بر روی درگاه های اینترنت بانک، موبایل بانک، وب کیوسک، USSD به ویژه در دفاتر خدمات بانکی شهری و روستائی گفت: طرح نصب و راه اندازی نرم افزار مبارزه با پولشوئی(AML) در سامانه های جامع بانک را مد نظر داریم.
ضیایی از دیگر برنامه های خود، به اخذ عملیات صندوق توسعه ملی به منظور پرداخت تسهیلات به طرح های بخش های آب و کشاروزی، منابع طبیعی و محیط زیست و آغاز پرداخت تسهیلات آن در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در راستای عمل به تکالیف مندرج در قانون برنامه پنجم توسعه کشور، ایجاد ? هزار دفتر خدمات بانکی جدید در سطح کشور را مد نظر داریم.
مدیر عامل پست بانک در مورد وضعیت درآمدی بانک و همچنین سهام آن در بورس توضیح داد: تلاش ما این است که با حضور در مناطق روستائی و دور دست و توسعه خدمات در سطح کشور بتوانیم EPS مادی و معنوی را همزمان محقق کنیم.
ضیایی در مورد راه اندازی صندوق امانات نیز گفت: بر اساس برنامه، این صندوق در تمامی استان ها ایجاد خواهد شد.
وی در رابطه با همکاری با دیگر سازمان ها، تصریح کرد: با توجه به 14 هزار و 500 شعبه و دفتر خدمات بانکی، آماده همکاری با تمامی سازمان ها و دستگاه های اجرائی کشور به ویژه دستگاه های متولی امور روستائی همچون استانداری ها، فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاریها، سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی کشور و مجموعه بانک ها و بخش های اقتصادی و پولی جامعه هستیم. .