به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست، در این جلسه که خادمی استاندار و سلیمانی مدیر کل پست استان لرستان و نمایندگان دستگاههای زیربط حضور داشتند، عضو هیئت مدیره افزود: در راستای اجرای پروژه GNAF در استان لرستان، تاکنون بیش از 850 هزار آدرس مکان محور شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: تحقق و بهرهبرداری از پروژه GNAF به عنوان یکی از زیرساختهای اساسی تحقق دولت الکترونیک به شمار می آید.
زرگوش اظهار داشت: رویکرد پست به عنوان یک شبکه ارتباطی تغییر نگرش از پست نامه به اسناد و کالا بوده و تلاش میشود در حوزه آی سی تی اقدامات لازم در این خصوص انجام شود.
وی به پروژه سیماک اشاره کرد و گفت: سیماک سامانه یکپارچه سازی املاک کشور است که توسط شرکت پست در حال اجراست و با بهرهبرداری از آن شاهد ساماندهی معاملات املاک کشور خواهیم بود.
زرگوش کاهش مدت زمان استعلامات میان دستگاهی را از مزایای سامانه سیماک دانست و بیان کرد :با استفاده از این سامانه استعلامات میان دستگاهی در کمترین زمان ممکن و دقت کافی بصورت الکترونیکی وبدون مراجعه حضوری انجام می شود .
عضو هیئت مدیره فقدان اطلاعات جامع ودقیق، عدم یکپارچگی بین دستگاههای ذیربط، کاغذی بودن مدارک ،دستی بودن مکاتبات، ارتباط مستقیم ارباب رجوع با کارکنان، مبهم بودن برخی قوانین ومقررات و احتمال برداشت های متفاوت از آنها، امکان اعمال سلیقه در تصمیم گیرهای اداری را از مهمترین چالش های حوزه ملک و زمین عنوان کرد.
او با اشاره به آغاز عملیات آموزش سیماک به صورت رسمی در استان لرستان گفت: با اجرای این پروژه در بستر یک بانک جامع میتوان بسیاری از مشکلات بخش مسکن را حل کرد.
عضو هیئت مدیره در ادامه به مشکل بازاریابی و فروش محصولات و تولیدات روستاییان اشاره کرد و اظهار داشت: فعال شدن دفاتر آی سی تی روستایی میتواند کمک زیادی به جوامع روستایی بکند.
زرگوش در ادامه گفت: در حال حاضر بیش از 360 دفتر آی سی تی روستایی در لرستان وجود داشته که تعدادی از آنها نیمه فعال است که انتظار میرود به زودی شاهد فعال شدن آنها باشیم.
پس از این جلسه، کارگاه توجیهی و آموزشی دهیارها فرمانداران وبخشداران با حضور امیری معاون استاندار برگزار شد.