رئیس کل بیمه مرکزی گفت: همانطور که حضرت آقا فرمودند کردستان سرزمین فداکاری، صفا و وفاداری است که در حساس ترین سال های این نظام و در تاریخ انقلاب ایفای نقش کرد.
وی در ادامه گفت: ضریب نفوذ بیمه در کشور 1.8 و در دنیا این رقم بالاتر است و تلاش می کنیم ضریب نفوذ بیمه در کشور در برنامه ششم به عدد 3 برسد که این مهم باید بوسیله نمایندگی های بیمه ها در کشور تحقق پیدا کند.
افزایش ضریب نفوذ بیمه ای نیازمند فرهنگ سازی است
استادهاشمی تصریح کرد: برای رسیدن به عدد 3 در ضریب نفوذ بیمه ای، باید فرهنگ سازی در جامعه شکل گیرد و یکی از اولین گام ها پرداخت خسارت به موقع و منصفانه به بیمه گذاران است.
رئیس کل بیمه مرکزی کشور آموزش فایده های خدمات و پوشش بیمه به مردم را راه حل دوم برای فرهنگ سازی دانست و گفت: یکی دیگر از کارها که بر عهده شرکت هاست ایجاد طرح های جدید بیمه ای است.
وی اذعان کرد: با ایجاد بیمه نامه های مشخص می توان طرح های جدیدی ایجاد کرد که برای مردم جذابیت داشته باشد.
استادهاشمی گفت: در همایش بین المللی روز بیمه که در روزهای 12 و 13 آذرماه امسال در تهران برگزار خواهد شد، تمام طرح های بیمه ای شرکت ها در یکسال گذشته و همچنین طرح های پیشرو آنها، در این همایش نمایش داده خواهد شد.
طرح بیمه ای پرهیب پوشش همه جانبه فعالیت های عمرانی است
استادهاشمی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه طرح پرهیب شرکت بیمه رازی نیز رونمایی خواهد شد، خاطرنشان کرد: کار خوبی که انجام شده پوشش ریسک های همه جانبه ساختمان در این بیمه نامه در نظر گرفته شده و در ساخت و سازها از ابتدا تا پایان مراحل را پوشش می دهد.
رئیس کل بیمه مرکزی از انعقاد تفاهم نامه بیمه عیوب نهانی ساختمان با بانک مسکن در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: این نوع بیمه نامه مغفول مانده و با هماهنگی بانک مسکن، تمام پیمانکارانی که از بانک مسکن تسهیلات دریافت می کنند باید این بیمه را اخذ کنند چرا که این بیمه نامه هر اتفاقی از زمان اجرای ساختمان تا بعد از اجرا را پوشش می دهد.
وی بیمه را به معنای فروش آرامش و امنیت به مردم عنوان کرد و گفت: علاوه بر اینکه از بودجه دولت استفاده نمی کنیم بلکه به دولت هم عوارض پرداخت می شود و در کنار آن نیز شغل برای مردم ایجاد می شود .
سرانه حق بیمه در کردستان پایین است
استادهاشمی در ادامه گفت: شرکت های بیمه ای در کشور تاکنون برای 300 هزار نفر شغل ایجاد کرده اند.
وی به خدمات بیمه ای در استان کردستان گریزی زد و گفت: سرانه حق بیمه در این استان حدود 930 میلیون تومان است و سرانه پایینی شمار به آید لذا می طلبد که شرکت های بیمه ای فعالانه تر عمل کنند.
وی همچنین اضافه کرد: در کردستان حوادث طبیعی همچون سیل رخ می دهد که با پوشش بیمه ای می توان برای اقشار آسیب پذیر خدمات ارائه کرد.
94 درصد ساختمان های کشور فاقد پوشش بیمه آتش سوزی هستند
رئیس کل بیمه مرکزی کشور با اذعان به اینکه 94 درصد ساختمان ها کشور فاقد پوشش بیمه آتش سوزی هستند، افزود: اگر در برنامه هفتم 50 درصد به این میزان افزوده شود، ضریب نفوذ به میزان قابل توجهی رشد می یابد چراکه بنابر اعلام وزارت نیرو، آتش سوزی های ناشی از اتصالات برق افزایش پیدا کرده که با خرید بیمه ای می توان از این ظرفیت بهره برد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: حدود 82 درصد خودروها در کشور فاقد بیمه بدنه هستند و 75 درصد مردم نیز بیمه تکمیلی ندارند و همه اینها نشان می دهد جای کار در بیمه زیاد است .
استادهاشمی عنوان کرد: بیمه باید وارد سبد خانواده ها شود، مردم را باید توجیه کرد که در هنگام حادثه چندین برابر پرداخت حق بیمه را دریافت می کنند.
وی بیان داشت: در دولت سیزدهم صندوق حوادث طبیعی تحقق پیدا کرد و در حوادث اخیر کشور غرامتی را پرداخت کرد.
اعلام آمادگی برای پوشش بیمه ای کولبران کردستان
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: به دنبال این هستیم که با همکاری سندیکای بیمه گران، شورای هماهنگی بیمه استان ها را تقویت کنیم.
استادهاشمی با تاکید بر اینکه هر طرح بیمه ای که بتواند در داد و ستد ها و صادرات و واردات نقش داشته باشد را به کار می گیریم، تصریح کرد: آمادگی داریم در خصوص بیمه گری کولبران و اجناس مجاز که از اقلیم کردستان وارد می شود بررسی های کامل انجام شود و همه شرکت های بیمه برای فعالیت بیمه ای در مرزها طراحی و مشارکت خواهند داشت.