به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل بیمه مرکزی گفت:در رابطه با فیشهای حقوقی نجومی مدیران بیمه مرکزی در جمع مدیران خود در این مجموعه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: نسبت به حساسیتهای جامعه به این موضوع ابراز خوشحالی کرده و به نفع جامعه میدانم، اما نباید مورد سوء استفاده و سیاسیکاری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در جهت ارتقای شفافیت و انضباط مالی و حفظ اعتبار مدیران خود گامهای اساسی برخواهیم داشت، افزود: نباید اجازه دهیم اعتبار و اعتماد مردم به دولت در هجمه رسانهای خدشهدار شده و مورد سوء استفاده سیاسی قرار گیرد.
وزیر امور اقتصاد و دارایی در ادامه سخنان خود به دستور ویژه خود برای پیگیری پرداختهای نجومی اشاره کرد و گفت: کمیتهای هماکنون در حال رسیدگی به موضوع و بررسی جوانب آن است، اما نحوه برخورد رسانههای عمومی نسبت به این موضوع، غیراخلاقی بود.
طیبنیا گفت: مشکلات فیشهای نجومی حقوق میراث به جا مانده از دولت قبلی است و در این باره مدیران بنگاههای دولتی بیش از عرف معمول دریافتی دارند و از تسهیلات و امکانات دولتی استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه مردادماه سال گذشته پیشنهادهایی در رابطه با نحوه پرداختها و میزان بهرهمندی از امکانات رفاهی و به دولت ارائه کرده است، گفت: این پیشنهادات پس از تصویب توسط معاون اول رئیس جمهور به سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ابلاغ شد.
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: پیش از این تدابیر لازم درباره نظام پرداختها و نحوه استفاده از امکانات رفاهی اندیشیده شده بود و درباره آن دستورالعملهایی نیز تهیه شده بود.
گفتنی است مراسم تودیع و معارفه رئیس کل بیمه مرکزی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاونان وزیر، مشاور رئیس جمهور، مدیران عامل بانک ها، اعضای بیمه، شورای عالی بیمه، اعضای شرکت های سرمایه گذاری، رئیس پژوهشگر بیمه بدون حضور محمد ابراهیم امین - رئیس کل پیشین برگزار شد.
در این مراسم, همتی،رئیس جدید بیمه مرکزی ایران در طی سخنانی ضمن تقدیر از اقدامات رئیس کل سابق بیمه مرکزی گفت: ما به عنوان بازار بیمه نقش کوچکی را ایفا می کنیم و در این بین نقش مسلط بازار پول اجازه نمی دهد که وظیفه خود را در اقتصاد داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر شورای ثبات ایجاد شود، عملا می توان کارهای خوبی را شروع کرد.
همتی تصریح کرد: برخورد با شرکت های بیمه باید به گونه ای باشد که باعث رشد و تعالی بخش خصوصی شود و باید از لحاظ توانگری و وضعیت مالی آن ها سالم سازی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: لازم است به خدمات ارائه شده از جانب صنعت بیمه و بانکداری توجه شود تا جو منفی به وجود آمده از بین برود.
اولیا، رئیس سندیکای بیمه گران نیز در این نشست ضمن تاکید بر تعامل و هم افزایی بانک و بیمه گفت: بانک ها سهامداران اصلی شرکت های بیمه هستند و لازم است کارگروه ویژه ای به منظور تعامل هر چه بیشتر بین این دو نهاد ایجاد شود که امید می رود با حضور رئیس جدید بیمه مرکزی این مهم تداوم پیدا کند.
وی با اشاره به سابقه ??ساله سندیکا بیمه گران گفت: خوشبختانه همواره تعامل رو به افزایشی با بیمه مرکزی برقرار کرده ایم و امید می رود این روند ادامه داشته باشد و نهاد تشکلی شرکت های بیمه ظرفیت کارایی خود را بالا ببرد.
اولیا گفت: ??درصد صنعت بیمه کشور را بیمه خودرو و درمان تکمیلی تشکیل می دهد که این صنعت را زمین گیر کرده است.
حجاریان، مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ملت نیز با بیان اینکه رکود ایجاد شده در اقتصاد باعث شد نمایندگان ما از جایگاه مناسب حقوقی و اعتباری برخوردار نباشند، اظهار کرد: امید می رود با همت دولت صنعت بیمه به جایگاه اصلی خود برسد.
وی گفت: متاسفانه در کشور ما ارزش تصمیم گیری در مقابل ارزش کار اداری تبیین نشده است. در هر سازمانی، حقوق دریافتی بالاترین مقام باید مجموع افرادی باشد که تحت امر او هستند.
حجاریان تاکید کرد: شایسته است نظام ?برابر حقوق دولت که بسیار غیر تخصصی است، اصلاح شود تا از قوانین سو استفاده نشود.
وی درباره رئیس سابق بیمه مرکزی ایران معتقد است: جناب امین در دوران سخت رکود این کشتی عظیم صنعت بیمه را کنترل کرد و در عین شفافیت و صداقت فضا را مدیریت کرد.
وی ادامه داد: توجه به نظارت مهمترین اقدام رئیس سابق بود که توانست بر بخش خصوصی تسلط پیدا کند حتی دولت نیز بر این بخش تسلط ندارد و لازم است نظارت و حمایت از بخش خصوصی سالم در دوره جدید نیز دنبال شود.
حجاریان گفت: از رئیس جدید بیمه خواستار اجرای خصوصی سازی، رفع موانع کسب و کار، حذف تبعیض مقرراتی و همچنین حذف عوارض کمرشکن بیمه هستیم.