به گزارش خبرنگار بانک و صنعت ، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت و گویی اختصاصی در رابطه با تولید پرنده بدون سرنشین (پهپاد) گفت: لزوم استفاده از ابزارهای صحیح طراحی سال هاست که در کلیه صنایع و حرفه های مختلف به اثبات رسیده است و صنعت هوافضا یکی از پیشروترین صنایع محسوب می شود.
وی ادامه داد: کاهش هزینه، کاهش زمان و افزایش ایمنی موضوعات مهمی هستند که صنعت هوافضا همواره با آنها دست به گریبان بوده است و متناسب با پیشرفت های به دست آمده در زمینه رایانه، ابزارهای مهمی طی 30 سال اخیر در سیستم های بدون سرنشین به وفور مورد استفاده قرار گرفته اند که عبارتند از شبیه ساز پرواز، آزمایش نرم افزار و همین طور سخت افزار در حلقه شبیه ساز می باشند.
مدیرعامل این شرکت درخصوص قسمت های مختلف یک پهپاد گفت: به طور کلی سیستم هوایی بدون سرنشین متشکل از چهار قسمت شامل وسیله نقلیه، خلبان خودکار، ایستگاه زمینی و بار محموله است و هر کدام از این قسمت ها به تنهایی شامل بخش هایی از قبیل سخت افزار (بال و بدنه موتور، سنسورها، کامپیوتر پرواز، عملگرها)، نرم افزار (فرماندهی و کنترل هواپیما، فرماندهی و کنترل بار محموله، فرماندهی و کنترل آنتن) و سخت افزار (سخت افزار خلبان خودکار و ایستگاه زمینی) هستند.
وی افزود: پهباد ساخته شده توسط شرکت ما برای کارهایی مانند شناسایی مورد استفاده قرار می گیرد و ویژگی بارز آن قابل اعتماد بودن آن است و مثلا در شرایط جوی نامناسب و وضعیت طوفان به راحتی می تواند فیلمبرداری با کیفیت بالا و طولانی از یک محیط بزرگ داشته باشد که برای مشتری که می خواهد منطقه وسیعی را طی مدت طولانی پایش کند بسیار پرکاربرد است.
مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه این محصول دانش بنیان است، گفت: هزینه تمام شده این پهباد نسبت به مشابه داخلی و خارجی بسیار پایین و کیفیت ساخت و تولید آن بالاست به گونه ای که تأییدیه های مختلفی را دریافت کرده است.
همچنین مدیرعامل این شرکت تاکید کرد: تسهیلات صحا برای شرکت ما موثر بوده است و ما توانستیم بخشی از نقدینگی لازم برای طراحی ساخت و تولید این پهباد با کاربردهای نظامی و غیرنظامی را تامین کنیم، اما اگر صندوق در زمینه بازاریابی و جلب اعتماد مشتریان برای سفارش دادن به شرکت هایی مانند شرکت ما نیز فعالیت کند، شرایط خیلی بهتر خواهد شد.