پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 491011 تاریخ : 1398/06/30-20:53:06
,17,
وضعیت اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان سلامت خوب است

حسین وطن پور رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت گفت؛

وضعیت اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان سلامت خوب است

چهار هزار محصول و بیشتر از 1200 شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلامت در بازار داریم کهپايگاهاصلی آن‌ها نیروی انسانی، ایده و فکر است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت، حسین وطن پور با بیان این مطلب به ارائه آماری از فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت پرداخت و گفت: در این میان 460 شرکت محصول دارند و 62 شرکت صادراتی داریم. یعنی (CE) استاندارد کیفیت محصول اروپا را اخذ کردند و ارزآوری دارند. این شرکت‌ها تمام ویژگی‌های یک کسب‌وکار اقتصادی را دارند. این در شرایطی است که کل عمر دانش‌بنیان در کشور حدودا 10 سال است و از سوی دیگر نزدیک به 100 سال است که کشورمان صنعتی شده ولی تنها محصولی که صادر می‌کنیم مواد خام نفتی و معدنی است. 

وطن پور اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت را ایده آل ندانست ولی شرایط را خوب ارزیابی کرد و گفت:  وقتی عملکرد خود را نسبت به گذشته خودمان در 5 یا 6 سال گذشته بررسی می‌کنیم مشخص می‌شود که با سرعت بیشتری در حال رشد و توسعه هستیم. تحول خوبی داشتیم پنجره واحد در وزارت بهداشت شکل‌گرفته است. هر نهادی که در داخل وزارت بهداشت برای حمایت از دانش‌بنیان حوزه سلامت فعالیت می‌کرد همه یکجا جمع شده‌اند. سیستم چابک شده و بروکراسی کمتر شده به آموزش نیروی انسانی توجه بیشتری شده تا بهره‌وری را افزایش دهیم.
او در ادامه ارزیابی خود از وضعیت تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را عنوان کرد و گفت: از ابتدا انواع حمایت‌ها را از زمانی که یک ایده مطرح می‌شود به‌خصوص هنگامی‌که جوانان در رویدادهای استارتاپی شرکت می‌کنند تا وقتی به محصول آزمایشگاهی تبدیل شود، در دسترس است.
رئیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با ابراز تمایل برای جذب همکاری و مشارکت با نهادهای مرتبط گفت: بخشی از کار در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی انجام می‌شود انتظار داریم همکاری و همراهی بیشتری به نفع شرکت‌های دانش‌بنیان با این دو نهاد داشته باشیم.
او با تاکید بر اینکه اگر شرکت‌های دانش‌بنیان نبودند در شرایط تحریم‌ها با مشکلات عدیده‌ای روبرو می‌شدیم، گفت: در حوزه دانش‌بنیان سلامت خیلی آسیب نمی‌بینیم زیرا ارز خواهی بسیار کمی داریم. متکی بر منابع داخلی هستیم. این حوزه بین 20 تا 25 درصد ارز نیاز دارد. می‌توانیم روی پای خود بایستیم. از سوی دیگر سازمان غذا و دارو، اداره کل تجهیزات پزشکی، معاونت توسعه و فناوری و هیات امنای ارزی در وزارت بهداشت باور کردند که باید به محصولات و تولیدات داخل بپردازند.
به گفته وطن پور، با این وجود بر استانداردها و کیفیت محصولات هم تاکید داریم و اصرار داریم تا استانداردهای CE و استانداردهای بین‌المللی را دریافت کنند. حتما نمونه ساخته‌شده توسط یک‌نهاد سومی آزمایش و تایید شود.  به‌هرحال نمی‌شود که یک محصول را یکی بسازد، تایید کند و بدون نظارت بفروشد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران