پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 577341 تاریخ : 1400/01/23-12:49:07
,17,
واکسیناسیون آینده اقتصادی کشورها را تعیین می کند

صندوق بین المللی پول پیش بینی رشد اقتصادی خاورمیانه را اصلاح کرد

واکسیناسیون آینده اقتصادی کشورها را تعیین می کند

افغانستان، مصر، ایران، عراق و لبنان به عنوان «تلقیح کننده های کند» منطقه طبقه بندی شده اند که احتمالا بخش بزرگی از ساکنان آنها تا اواسط سال 2022 واکسینه خواهند شد.

به گزارش بانک و صنعت: صندوق بین المللی پول پیش بینی رشد خود در منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی را اصلاح کرد، چرا که این کشورها از وضعیت بحران ویروس کرونا که از سال 2020 آغاز شده بود، بهبودیافته اند. سی ان بی سی گزارشی دراین باره منتشر کرده است.

این صندوق انتظار دارد تولید ناخالص داخلی واقعی در منطقه منا در سال 2021، 4 درصد رشد کند که از پیش بینی 3.2 درصدی این صندوق در ماه اکتبر بالاتر است.

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش اقتصادی منطقه ای خود که روز یکشنبه منتشر شد، اعلام کرد: با این حال این چشم انداز در کشورها به عواملی مانند استفاده از واکسن، شروع دوباره گردشگری و سیاست های دولت ها بستگی دارد.

جهاد آزور، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول گفت: روند بهبودی در میان کشورها و بین مناطق مختلف متفاوت خواهد بود. به گفته او این رشد عمدتاً توسط کشورهای صادرکننده نفت انجام می شود، چرا که تسریع برنامه های واکسیناسیون باعث قدرت نسبی قیمت های نفت می شود.

*واکسن، متغیر مهمی است

آزور گفت ظرفیت بازیابی هر کشور در سال 2021 به مقدار زیادی متفاوت است. واکسن یک متغیر مهم در سال جاری است و تسریع واکسیناسیون می تواند تقریبا یک درصد به تولید ناخالص داخلی سال 2022 اضافه کند.

صندوق بین المللی پول گفت: برخی کشورهای منطقه مانند کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، قزاقستان و مراکش، واکسیناسیون خود را زود شروع کرده و باید سهم قابل توجهی از جمعیت خود را تا پایان سال 2021 تلقیح کنند.

سایر کشورها از جمله افغانستان، مصر، ایران، عراق و لبنان به عنوان «تلقیح کننده های کند» منطقه طبقه بندی شده اند که احتمالا بخش بزرگی از ساکنان آنها تا اواسط سال 2022 واکسینه خواهند شد.

در آخرین گروه که تلقیح کننده های دیررس نام گرفته اند، انتظار نمی رود واکسیناسیون کامل تا اوایل سال 2023 انجام شود.

این گزارش افزود که انتظار می رود تلقیح کننده های زودرس در سال 2022 به سطح تولید سال 2019 برسند، اما کشورها در دودسته کندتر بین سال های 2022 و 2023 به سطح قبل از همه گیری برخواهند گشت.

*با نگاه به آینده

به گفته آزور، سیاست های نوآورانه به تسریع روند بهبودی کمک می کند. این می تواند شامل اقداماتی برای بهبود اقتصادی، جذب سرمایه گذاری، افزایش همکاری منطقه ای و رفع آسیب های بحران کووید باشد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 193
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران