به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا بختیاری ادامه داد: ورودی آب تهران یک میلیارد و 60 میلیون مترمکعب است که از این رقم، 24درصد آن آب بهحساب نیامده است و حدود 800 میلیون مترمکعب در شهر تهران آب مصرف میشود که 150 میلیون مترمکعب آن مربوط به اماکن تجاری، اداری و فرهنگی است و 650 میلیون مترمکعب آن مربوط به مصارف خانگی است.
او با بیان اینکه قانون معافیت مدارس، حسینیهها و مساجد از پرداخت آببها باعث افزایش مصرف آب در این بخشها نسبت به سالهای گذشته شده است خاطرنشان کرد: شرایط جمعیتی این استان به گونهای است که حدود 17 درصد جمعیت کل کشور در مساحتی کمتر از یک درصد کشور واقع شده و همین امر مسائل و مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است.
مدیرعامل آبفای استان تهران اضافه کرد: در سالهای نیمه دهه 80 میزان برداشت از چاههای شهریار و ملارد حدود 30 تا 35 لیتر بود، اما اکنون این رقم به 9 لیتر رسیده است و این زنگ خطری برای آبهای زیرزمینی استان است و نیازمند برنامهریزی راهبردی برای تهران هستیم.
به گفته بختیاری طی چهار سال آینده با استقرار جمعیت در واحدهای مسکن مهر پردیس و پرند حدود 700 هزار نفر به جمعیت این استان افزوده خواهد شد که نیاز به منابع آب شرب دارند.
بختیاری در ادامه گفت: در تهران با مسائل عدیدهای مانند پساب، هدایت آب زیرزمینی، تعادلبخشی، تغذیه مصنوعی و ... روبرو هستیم که میطلبد شرکتهای آب و فاضلاب و آب منطقهای این استان دست در دست یکدیگر با هدایت وزارت نیرو این مسائل را برطرف کنیم.