به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، آقای کاظمی عضو هیات مدیره شرکت سهامی بیمه ایران با بیان این مطلب ، تحولات حوزه پولی و مالی در دوران پسابرجام را در جهت سرعت بخشیدن به توسعه کمی و کیفی این بخش مهم از اقتصاد کشور خواند و افزود : گشایش های پس از برجام به ویژه در صنعت بیمه به گونه ای بوده است که هم اکنون بسیاری از شرکت های بیمه معتبر بین المللی خواهان حضور در بازار بیمه کشور شده اند ؛ مذاکرات بسیار خوبی بین طرفین صورت گرفته که به بار نشستن کامل آنها حداقل شش ماه زمان می برد.
آقای کاظمی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه فرصتی است برای بستر سازی و تقویت تعاملات مثبت در بخشهای اقتصاد خرد و کلان ، گفت : یکی از اهداف مهم برپایی نمایشگاه تقویت مبانی همکاری ها و گسترش تعاملات فعالان حوزه مالی اقتصاد با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و شرکت های دانش بنیان است.
طراحی محصولات جدید در بیمه خاور میانه
مدیرعامل شرکت بیمه خاورمیانه نیز در بازدید از غرفه بیمه ایران ، با خوب ارزیابی کردن نمایشگاه امسال،گفت : بانک بورس و بیمه از ارکان اصلی اقتصاد هستند که همکاری و هماهنگی آنها در دستیابی سریعتر به توسعه اقتصادی ضروری است .
آقای حسن زاده با اشاره به اینکه در مقایسه با بورس و نظام بانکی ، در سیاست های کلان تا کنون توجه کمتری به صنعت بیمه شده است ، اضافه کرد : با توجه به تکالیفی که برنامه ششم توسعه بر عهده حوزه بیمه گذاشته ، می توان از ظرفیت های صنعت بیمه در سالهای اجرای این برنامه به نحو مطلوب تری استفاده کرد. به طور مثال در حوزه بیمه های زندگی که به طور تخصصی در شرکت بیمه خاورمیانه نیز به آن پرداخته می شود ، طبق تکلیف برنامه باید به رشد دو برابری نائل شد .
وی توجه به تولید محصولات مشترک توسط شرکت های بیمه و بانک ها را حیاتی خواند و افزود : برنامه ششم توسعه ظرفیت را پیش بینی کرده و این هنر صنعت بیمه است که بتواند جذابیت های لازم را در زمینه های مختلف بوجود آورد .
آقای حسن زاده در پایان اظهار کرد : یکی از مهمترین محصولاتی که هم اکنون در بیمه خاورمیانه در دست طراحی و برنامه ریزی است و تا حداکثر شش ماه دیگر عملیاتی خواهد شد طرح « بیمه بازنشستگی تکمیلی » است . این طرح با توجه به ناکافی بودن حقوق بازنشستگان اجرایی خواهد شد و کاملترین پوشش بیمه ای را در ارتباط با تعیین مستمری تکمیلی برای آنان ارائه خواهد کرد.