پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 375196 تاریخ : 1397/06/06-14:32:14
,8,
نفت صعودی باقی ماند

در بازارهای جهانی؛

نفت صعودی باقی ماند

در حالی که ریسک های ناشی از اختلال عرضه نفت در نقاط مختلف جهان از جمله ونزوئلا، آفریقا و ایران چشم انداز کاهش عرضه را برای بازار نفت ترسیم کرده است، قیمت نفت امروز با افزایش مواجه بود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛  بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 16 سنت افزایش به 76 دلار و 37 سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز با 9 سنت افزایش به 68 دلار و 96 سنت رسید.

به رغم برخی نگرانی ها در مورد کاهش رشد اقتصادی ناشی از جنگ تجاری آمریکا و چین، به دلیل در پیش بودن اختلالات عرضه و همچنین محدود شدن داوطلبانه عرضه نفت اوپک، شکاف بین عرضه و تقاضا در بازار چندان بالا نیست.

کمیته نظارت بر توافق کاهش تولید اعلام کرده که تولید کنندگان حاضر در این توافق، که اعضای اوپک به اضافه برخی دیگر از تولید کنندگان از جمله روسیه را شامل می شود، تولید نفت خود را در ماه جولای 9 درصد بیش از میزان درخواست شده کاهش داده اند.این میزان تبعیت از مفاد توافق کاهش تولید در حالی است که درصد تبعیت از این توافق در ماه های می و ژوئن به ترتیب 147 و 120 درصد بوده است. این یعنی تولید کنندگان به افزایش تولید خود ادامه می دهند.

اوپک و متحدانش در اواخر سال 2016 توافق کردند که از سال 2017 تولید نفت خود را روزانه حدود 1.8 میلیون بشکه کاهش دهند.

آژانس بین المللی انرژی دیروز نسبت به بروز اختلال بیشتر در عرضه نفت از جمله از جانب ونزوئلا که با بحران اقتصادی مواجه است هشدار داد. صادرات نفت ونزوئلا در طی دو سال گذشته 50 درصد کاهش یافته و تا اواسط سال 2018 به یک میلیون بشکه در روز رسیده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران