پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 281054 تاریخ : 1396/04/12-10:30:31
,17,
نصب نرم افزار تجارت الکترونیکی بین المللی در شرکت پست ایران

ریاست ایران بر کنگره اتحادیه پستی آسیا - اقیانوسیه پس از 17 سال و میزبانی تهران

نصب نرم افزار تجارت الکترونیکی بین المللی در شرکت پست ایران

تهران امروز میزبان دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا - اقیانوسیه (APPU ) با حضور 32 کشور عضو است و ریاست این نهاد بین المللی را پس از 17 سال بعهده دارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،حسین مهری مدیر عامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران همچنین به تازگی گفت : در حال حاضر علاوه بر حل تمامی مشکلات ، نرم افزار تجارت الکترونیکی پستی برای ارتباط با 180 کشور دنیا به صورت آزمایشی در شرکت پست نصب و راه اندازی شده است.

وی افزود : از یک سال پیش تا کنون شرکت پست قراردادهای 2 و سه جانبه زیادی را با کشورهای اتریش ، فرانسه ، ترکیه و آذربایجان منعقد کرده است.
مهری یکی دیگر از مزایای برجام را ایجاد مرکز مبادله بین المللی پستی (هاب پستی) عنوان کرد و گفت : هاب پستی برای گردآوری خدمات پستی کشورهای منطقه و توزیع آن میان مشتریان است که با اجرای آن درآمد ارزی فراوانی نصیب کشور شده است.
پست ایران امیدوار است با میزبانی این اجلاس بتواند زمینه لازم را برای توسعه همکاری‌های پستی میان کشورهای عضو و ایجاد فضای هم‌اندیشی و تعامل میان متخصصان پستی در سطح منطقه فراهم کند و نام کشورمان در عرصه پستی بار دیگر خوش بدرخشد.
اندیشه تشکیل این اتحادیه نخستین بار توسط چهارکشور جمهوری خلق چین، کره‏ جنوبی، فیلیپین و تایلند شکل گرفت و تلاش این کشورها به امضا و اجرای قرارداد همکاری پستی و تشکیل نخستین کنگره در سال 1965با حضور چهار کشور موسس انجامید. 
در کنگره بعدی که در شهر کیوتوی ژاپن در سال 1970 برگزار شد، تعداد اعضا به 9 کشور رسید و سپس با عضویت تایوان تعداد اعضای شرکت ‏کننده در کنگره ملبورن در سال 1974 به 10 عضو افزایش یافت.
جمهوری اسلامی ایران در کنگره پنجم که در سال 1985 در کشور تایلند برگزار شد، به‌عنوان ناظر شرکت کرد و سرانجام در هفتمین کنگره که در سنگاپور برگزار شد، به‌ عنوان عضو پذیرفته شد.
اکنون 32 کشور در این اتحادیه عضویت دارند علاوه بر ایران؛ افغانستان، اندونزی، بنگلادش، بوتان، برونئی‌دارالسلام، پاکستان، تایلند، چین، ژاپن، سنگاپور، سری‌لانکا، فیلیپین، کره جنوبی، گینه نو پاپوازی، لائوس، مالزی، مالدیو، نپال، نائورو، نیوزیلند، ویتنام، هندوستان، کامبوج، فیجی، میانمار، جزایر سلیمان، مغولستان، وانوآتو، تونگا و ساموآ اعضای این اتحادیه را تشکیل می دهند.
توسعه سرویس های الکترونیکی، تجارت الکترونیک مرزی و فرامرزی، توسعه سرویس های مالی (IFS,International Financial Services)، توسعه پایدار و دغدغه زیست محیطی و امضای تفاهم نامه با برخی کشورها از جمله کره جنوبی از دستورهای جلسه این کنگره است.
طرح کلان GNAF( سامانه یکپارچه نشانی) برای کشورهای عضو با هدف صدور دانش فنی ایران در این کنگره معرفی و همچنین توسعه همکاری های آموزشی با APPUبا استفاده از ظرفیت های دانشکده پست و مخابرات در این کنگره بررسی خواهد شد.
میزبانی دوازدهمین کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه و حضور فعال و نقش‌آفرینی کشورمان در این اتحادیه علاوه بر کسب مزیت‌های پستی، جایگاه و وجهه جمهوری اسلامی ایران را در سطح منطقه آسیا و اقیانوسیه ارتقا خواهد بخشید.

 

آرناندا رایانا، معاون وزیر پست هندوستان و رییس یازدهمین کنگره اتحادیه پستی در دوازدهمین کنگره اتحادیه آسیا - اقیانوسیه گفت: باعث افتخار است در خدمت شما هستم، نقش پست روز بروز بخاطر فناوری اطلاعات اهمیت بیشتری پیدا کرده است .

وی افزود:نیازمندهای جدید مشتریان این عرصه و تعهدات ما باید مدنظر باشد  بایستی بپردازیم به تعهدات اجتماعی که پست دارد باید بتوانیم بستری برای همکاری های منطقه ای ایجاد کنیم ظرف سی و پنج سال گذشته پروژه های متعددی را در بخش خدمات جدید داشتیم.

معاون وزیر هندوستان در پایان گفت: از تک تک اعضای اتحادیه بخاطر کار سختی که در زمان ریاست هند برکنگره داشتند تشکر میکنم و آرزوی موفقیت برای ایران دارم .



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران