پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 52170 تاریخ : 1393/06/12-01:24:42
,2,16,17,
مهندس ضیائی: بانکداری اسلامی توجه ویژه‌ای به ساختارهای زیربنائی و تولیدی دارد

مهندس ضیائی: بانکداری اسلامی توجه ویژه‌ای به ساختارهای زیربنائی و تولیدی دارد

بانکداری اسلامی به جهت توجه ویژه به ساختارهای زیربنائی و تولیدی و آثار مثبت و سازنده آن درجامعه، اگر به درستی عملیاتی شود موجب پویائی و شکوفائی اقتصادی می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,مهندس ضیائی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره پست بانک ایران در گفتگوئی ضمن تبریک هفته بانکداری اسلامی با بیان این مطلب گفت: اجرای قانون بانکداری بدون ربا و گسترش بانکداری اسلامی در مناسبات اقتصادی و مبنا قرارگرفتن مشارکت و سود و زیان در عملیات بانکی، عملاً این روش را به مقبول‌ترین روش بانکی تبدیل کرده است.
وی افزود: نظام بانکداری بدون ربا بر مبنای ایدئولوژی و ارزش‌های اقتصاد اسلامی تعیین شده و تحقق آن مستلزم استقرار عدالت اقتصادی و اجتماعی و نیز توزیع عادلانه درآمد و ثروت در جامعه است. بنابراین اساس بانکداری اسلامی برمبنای تسهیم سود، مشخص بودن مسیر مصرف منابع و نظارت در عملیات بانکی است و لازم است وجوه سپرده‌گذاران طبق موازین شرعی و حقوقی و درقالب عقود معین سرمایه‌گذاری شود.
ضیائی تأکید کرد: بانکداری اسلامی نقشه راه نظام بانکی کشور و به نوعی چراغ راهنما و هدایت فعالیت‌های پولی و مالی است که با الهام از تعالیم دینی و شرعی به دنبال ایجاد و گسترش عدالت و همچنین رفع فقر و تبعیض است.
مدیرعامل پست بانک تصریح کرد:قانون بانکداری بدون ربا تحولی بزرگ درنظام بانکی کشور ایجادکرده و حذف ربا و گسترش فعالیت‌های پولی و مالی به سمت اقتصاد سالم، توزیع مناسب ثروت و ایجاد زمینه‌های لازم برای گسترش عدالت و رفع فقر و تبعیض را به ارمغان آورده است.
وی اضافه کرد: جلوگیری از فعالیت‌های اقتصادی غیرواقعی و رونق اقتصاد تولیدمحور و ایجاد پویائی و تحول درسطح زندگی مردم و شفاف‌ ساختن فعالیت‌های اقتصادی از دیگر آثار بانکداری اسلامی است. دربانکداری ربوی، کسانی که سرمایه‌های نقدی خود را در بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌کنند هیچ نقشی در فعالیت‌های بانک و نتایج مؤثر و غیرمؤثر آن نداشته و با سود و زیان آن هم کاری ندارند. بانکدار نیز متعهد است متناسب با تعهد ایجادشده اصل سپرده و بهره آن را درموعد مقرر به آنان پرداخت کند. درحالی که در نظام بانکداری اسلامی سپرده‌گذاران خود را در سود و زیان فعالیت‌ها سهیم می‌دانند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران