پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 583115 تاریخ : 1400/04/02-10:28:24
,1,
معاون  وزیر اقتصاد: سند بانکداری دیجیتال بانک ملت بیشترین امتیاز را در میان بانک ها کسب کرده است

معاون وزیر اقتصاد: سند بانکداری دیجیتال بانک ملت بیشترین امتیاز را در میان بانک ها کسب کرده است

معاون وزیر اقتصاد اظهار داشت: از میان 4 بانکی که"نقشه راه بانکداری دیجیتال" تدوین و ارایه کرده اند، بیشترین امتیاز به بانک ملت تعلق می گیرد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک ملت، دکتر عباس معمارنژاد معاون امور بانک و بیمه وزارت اقتصاد در گفت و گو با پایگاه خبری بانکداری الکترونیک اظهار داشت: در راستای پیاده سازی بانکداری دیجیتال در انتهای سال 97 و ابتدای سال 98، سندی به نام تدوین نقشه راه بانکداری دیجیتال منتشر کردیم و از بانک ها خواستیم که نقشه بانکداری دیجیتال خود را تدوین کنند.

دکتر معمارنژاد ادامه داد: چهار بانکِ ملت، سپه، ملی و تجارت نقشة راه خود را ارائه کرده اند و ما آن ها را تأیید و با یک سری اصلاحات کوچک ارائه کرده ایم؛ البته تأیید آن ها نسبی است و مطلق نیست؛ چون در ارزیابی ها بانک هایی که بیش از 70 درصد نقشة راه شان مورد تأیید واقع می شد مورد قبول بودند.
این مقام مسئول وزارت اقتصاد افزود: این چهار بانک جزو بانک های تجاری هستند و تقریباً شبیه یکدیگرند؛ البته سندهای شان متفاوت است؛ چون بیزینس پلن های آنها متفاوت است؛ مثلاً استراتژی بانک ملت در تدوین، بانکداری جامع با عطف توجه به بانکداری شرکتی است.
وی اضافه کرد: طی یک ماه آینده کتاب این چهار سند منتشر می شود و خلاصة مدیریتی هر کدام از این بانک ها را که حدود 35 صفحه است آماده کرده ایم که در قالب کتاب به عنوان تجربة تدوین نقشه راه بانکداری دیجیتال منتشر می کنیم.
معاون وزیر اقتصاد افزود: در حوزة بانکداری دیجیتال چهار بانک سندهای شان را ارائه و عملاً اجرا را آغاز کرده اند و بقیة بانک ها نیز طی دو الی سه ماه آینده نقشة راه های شان را ارائه و اجراها را آغاز خواهند کرد.
دکتر معمارنژاد اضافه کرد: این امر دو سال طول کشید. انتظار داشتیم این اسناد یک ساله تنظیم شوند؛ ولی به دلیل شیوع بیماری کرونا و وسواس هایی که ما به خرج دادیم و از طرفی نبود متخصص در این حوزه این امر دو سال طول کشید، برخی بانک ها مجبور شدند از مشاوران خارجی استفاده کنند، به جز بانک ملت که از یک تیم قوی آی تی برخوردار است بانک های دیگر طی دو سال در این حوزه دانش پیدا کردند.
معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: بعد از نقشة راه بحث اجرا مطرح است. کمیتة موجود را به کمیتة پایش و نظارت تغییر وضعیت داده ایم و از بانک ها خواسته ایم تا هر سه ماه یک بار گزارش پیشرفت پروژه های شان را ارائه دهند و به صورت مرتب با این کمیته در تعامل باشند.
دکتر عباس معمارنژاد در پاسخ به سوال که "از میان سندهای ارائه شده کدام را بهتر از همه می دانید؟" گفت: اولویت بندی نمی کنم. چهار سند را تأیید کرده ایم؛ ولی بیشترین امتیاز در بین چهار بانک، به بانک ملت می رسد .
وی تاکید کرد: نگاه من این است که در هر بانکی یکی از اعضای هیئت مدیره باید آی تی بداند. امروز در چهار بانک ملت و ملی و تجارت و سپه آی تی من داریم.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 213
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران