وی ضمن اشاره به نقش بانک ها در توسعه اقتصادی کشور و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، گفت: باید با در نظر گرفتن سیاست های کلان کشور مبنی بر خروج از رکود اقتصادی تلاش کنیم تا با حمایت از واحدهای تولیدی، در رونق تولید داخلی و ایجاد اشتغال نقش آفرین باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بروز رسانی اطلاعات شغلی در تمامی سطوح کارکنان، اظهار داشت: همه همکاران باید با مطالعه آخرین دستورالعمل ها، عقود، قراردادهای تسهیلاتی و خدمات جدید بانکداری ضمن افزایش اطلاعات خود، پاسخگوی تقاضای مشتریان باشند.
معاون اعتبارات بانک خاطر نشان کرد: در حال حاضر در کشور ما 13 نوع عقد تسهیلاتی وجود دارد لذا باید تمامی کارکنان ضمن تسلط بر این عقود از تمامی آنها در جای مناسب خود استفاده کنند، تا از این رهگذر مانع از پرداخت تسهیلات ربوی شوند.
نیک اختر با تاکید بر رعایت بهداشت اعتباری، بررسی تمکن مالی فرد متقاضی تسهیلات، پرداخت به موقع تسهیلات و نظارت بر مصرف آن در محل مناسب با نوع عقد، تصریح کرد: افزایش مطالبات غیر جاری، پیامدهای بسیار نامطلوبی برای بانک دارد و چنانچه به شکل صحیح، هوشمندانه و منطقی مدیریت نشود آثار جبران ناپذیر و هزینه های گزافی بر بانک تحمیل می کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شناسایی ریسک های احتمالی، استعلام متقاضی تسهیلات از شبکه بانکی در خصوص وجود یا عدم وجود چک برگشتی و بدهی معوق و بررسی وضعیت مالی و اعتباری مشتری از شاخص های بسیار مهم در بررسی اعتبار سنجی صحیح مشتری قبل از پرداخت و کارسازی تسهیلات است که باید توسط رؤسای شعب و مسئولین اعتبارات با دقت انجام شود.
در ادامه، حمید رضا محسنی – رئیس اداره امور شعب استان- ضمن ارایه گزارشی از عملکرد استان، اظهار داشت: بانک مهر اقتصاد توانسته است سهم قابل توجهی از بازار پولی و مالی استان را به خود اختصاص دهد و در زمینه جذب منابع، پرداخت تسهیلات و در نهایت سودآوری عملکرد مناسبی داشته باشد.
محسنی افزود: با همدلی کارکنان استان و حمایت مدیران ارشد حوزه مرکزی در تلاشیم تا با برنامه ریزی منسجم و کارِ گروهی ضمن کاهش معوقات هم جهت با سیاست های راهبردی بانک گام برداریم و به اهداف تعیین شده دست یابیم.