پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 177936 تاریخ : 1394/12/05-01:11:22
,5,16,17,
مطالعه ساخت خط لوله صادرات گاز به عمان مردادماه 95 به پایان می رسد

مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران:

مطالعه ساخت خط لوله صادرات گاز به عمان مردادماه 95 به پایان می رسد

مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران از پایان مطالعه احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان تا پایان مردادماه سال 95 خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازشانا,علیرضا کاملی با اشاره به این که مطالعه بخش خشکی احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان از دو ماه گذشته آغاز شده است، درباره مطالعه بخش دریایی آن نیز اظهار کرد: قرار است کار مطالعه بخش دریایی این پروژه که به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران سپرده شد تا پایان مردادماه به پایان برسد.

وی با تاکید براین که مطالعه بخش خشکی این پروژه زودتر از بخش دریایی به اتمام می رسد به مشکل احداث خط لوله در بخش دریایی اشاره کرد و افزود: مشکل این بخش این است که هنوز مسیر انتهایی این خط که در سمت عمان  قراردارد به دلیل عمقهای متفاوت  و مسیرهای سخت گذر نهایی نشده است.

کاملی به جلسه اخیر بیژن زنگنه، وزیر نفت با یوسف بن علوی، وزیرخارجه عمان اشاره کرد و افزود: در این جلسه قرار شد بهترین و اقتصادی ترین مسیر برای مسیر انتهایی این خط لوله انتخاب و نهایی شود.

مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران افزود: به محض پایان یافتن مطالعات بخش خشکی و دریایی این خط لوله مذاکرات درباره جزئیات آن آغاز می شود.

به گزارش شانا، براساس توافق سال 2013 میان دو کشور، قرار است برای 15 سال روزانه 28 میلیون مترمکعب گاز ایران از طریق یک خط لوله از بستر خلیج فارس به عمان صادر شود که ارزش بسیار بالایی دارد و سبب تحکیم روابط دو کشور می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران