پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 670836 تاریخ : 1402/10/06-17:21:42
,1,
مسیر امیدبخش بانک صادرات ایران مورد حمایت وزارت اقتصاد است

معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد در برج سپهر:

مسیر امیدبخش بانک صادرات ایران مورد حمایت وزارت اقتصاد است

?معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و هیئت عامل بانک صادرات ایران، ضمن قدردانی از اقدامات تیم جدید مدیریتی بانک، لزوم برنامه ریزی برای آینده بانک در 10 سال آینده را مورد اشاره قرار داد و گفت: از بانک صادرات ایران در مسیر افزایش سرمایه و شرایط امیدبخش آن حمایت خواهیم کرد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، محمدجواد شریف زاده در این نشست که با حضور مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه ای وزارت امور اقتصادی و دارایی و کارشناسان این دفتر در جمع مدیران ارشد بانک صادرات ایران برگزار شد، با بیان اینکه فشار بر نظام بانکی خیلی زیاد است و حجم کار خیلی بالا است، تاکید کرد: سیاست ما حمایت از مجموعه نظام بانکی است. بانک ها به شدت تحت فشار هستند و اگر هم تقصیری متوجه بانک ها باشد، میزان آن حداقل ممکن است.?

او با یادآوری اینکه در تحریم های بانکی اول بانک صادرات ایران مورد تحریم قرار گرفت، افزود: اگر دشمن برای ضربه زدن به اقتصاد ما بر جای خاصی تمرکز کرده، باید بدانیم که آنجا نقطه قوت ماست.

شریف زاده گفت: بانک صادرات ایران از معدود بانک هایی است که در حال صعود و اوج گرفتن است و شرایط آن امیدبخش است. با اینکه افزایش سرمایه در بانک سال ها انجام نشده بود، از افزایش سرمایه حمایت کرده ایم و از این به بعد نیز حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر اقتصاد گفت: فروش دارایی ها و اموال مازاد بانک ها مورد نظر است و باید اموال مازاد بانک را بفروشیم. همچنین در زمینه وصول مطالبات ارزی و مدیریت نقدینگی انصافا تلاش های خوبی صورت گرفته است و اگر مدیریت مناسبی صورت نمی گرفت میزان اضافه برداشت به حد زیادی می رسید. اگر بانک صادرات ایران امروز آسیب دیده است، به دلیل این است که مدیران 10 تا 15 سال گذشته آینده نگری نداشته اند.

او افزود: باید در بانک بخش آینده پژوهی شکل گرفته و برای آینده بانک و پورتفوی آن برنامه ریزی کند. برای برنامه ریزی باید چند عامل مورد توجه قرار گیرد. اولین عامل مساله نیروی انسانی است. نیروی انسانی جذب شده حتما باید نیروی انسانی نخبه باشد. نخبه ها از دانشگاه های خوب شناسایی و جذب شوند. نخبه گرایی، آینده بانک را تضمین می کند.

او مدل بانکداری را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: باید برنامه ریزی صورت گیرد که مدل بانکداری بانک صادرات ایران در 10 سال آینده چگونه خواهد بود. باید یک محصول متمایز و حوزه کاری متمایز برای بانک در آینده ترسیم شود.

کمیته محصول از دیگر مقولاتی بود که به عنوان عامل مهم برای برنامه ریزی کلان بانک مورد اشاره معاون وزیر اقتصاد بود.

او افزود: باید در زمینه محصولات تسهیلاتی، سپرده ای و سایر موارد باید وقت بیشتری در نظر گرفته شود.

معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی تحول دیجیتال در بانک صادرات ایران را نیز مورد اشاره قرار داد و بر بهینه سازی و سودآور کردن شعب خارجی بانک صادرات ایران تاکید کرد و رعایت بهداشت اعتباری و تقویت نظام کنترل داخلی و همچنین رسیدگی بیشتر به حسابرسی داخلی را خواستار شد.

شریف زاده با بیان اینکه تعداد شعب بانک صادرات ایران از تعداد کارکنان برخی بانک ها بیشتر است، گفت: بانک صادرات ایران بانک بزرگ و منشاء خدمات بزرگی است، ظرفیت های بزرگی دارد و طبعا مشکلات آن نیز بزرگتر است. از این رو باید کنترل های داخلی با قدرت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست، مدیرعامل بانک صادرات ایران نیز با تشریح شرایط بانک و اهداف پیش رو، به اقدامات موفق انجام شده در ماه های اخیر پرداخت و مشکلات و ایرادات ساختار مالی بانک را به عنوان یکی از مهمترین چالش های مدیریتی برشمرد و افزود: موضوع افزایش سرمایه بانک مهمترین دغدغه بانک در این بخش بود که با حمایت دولت و مجموعه همکاران در سه ماه گذشته از وضعیت نامطلوب به سمت بهبودی حرکت کرده ایم و توانسته ایم با صرف سهام و روش سلب حق تقدم سهام با 40 هزار میلیارد ریال، روند افزایش سرمایه را آغاز کنیم. مجمع عمومی افزایش سرمایه نیز برگزار شد و با باز شدن نماد از روز شنبه روند آن سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت.

محسن سیفی افزود: تلاش بر این است تا افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و اصلاح ساختارهای مالی بانک در ماه های باقی مانده سال نهایی شود.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در این نشست موضوع ناترازی بانک را مشکل دیگر بانک عنوان کرد و افزود: فشار دولت برای خروج منابع دولتی بانک از دیگر مشکلات بانک بود که با وجود خروج منابع زیادی از بانک، بیشترین رشد منابع بانکی در سه ماه گذشته توسط بانک صادرات ایران رقم خورده است و در این مسیر حرکت از سمت منابع گران قیمت به سمت منابع ارزان قیمت شتاب بیشتری به خود گرفته است. برای اصلاح ساختارهای مالی، تمرکز بر جذب منابع ارزان قیمت است و در سه ماه گذشته در طرح هایی که منجر به رشد جذب منابع ارزان قیمت شده، 80 درصد رشد داشته ایم.

او وجود مشکلات جدی در حوزه زیرساخت های فناوری اطلاعات را از دیگر مشکلات گذشته بانک برشمرد و گفت: تلاش های فراوانی صورت گرفت تا زیرساخت های بانک توسعه یابد و قدرت پردازش بانک بیشتر شود و در حال خرید برخی دیگر از نیازهای زیرساختی بانک هستیم تا قدرت پردازش بانک به مراتب بیشتر شود. در این راستا چند پلتفرم به صورت همزمان در حال انجام است که از جمله آن می توان به نئوبانک اشاره کرد تا مشکلات سایر نرم افزارهای بانک را مرتفع کند ضمن اینکه نرم افزار توثیق الکترونیکی دارایی با نام تجاری «ست» نیز به عنوان اولین بانک در بانک صادرات ایران راه اندازی شد و رتبه اول را در جشنواره دکتر نوربخش دهمین همایش بانکداری الکترونیکی بانک مرکزی را کسب کرد و به عنوان محصول برتر شناخته شد.

سیفی با اشاره به بخش سرمایه گذاری بانک نیز گفت: بزرگترین مزایده املاک بانک برگزار می شود و تقریبا تمامی املاک مازاد بانک در این مزایده عرضه شده است. ضمن اینکه بخشی از سهام مازاد بانک نیز فروخته شده که رشد قابل ملاحظه ای در این زمینه به وجود آمده است.

وی از وصول مطالبات شعب خارج از کشور بانک طی سه ماه اخیر خبر داد و گفت: در سال جاری بیش از 300 درصد در وصول مطالبات خارج از کشور رشد داشته ایم که در تلاش هستیم تا پایان سال این میزان به 400 درصد رشد برسد.

سیفی همچنین در بیان اقدامات پیش رو برای تقویت کنترل های داخلی گفت: در ساختار جدید، مدیر امور نظارت نداریم و بر اساس تصمیمات هیئت مدیره، مدل نظارتی بانک را تغییر دادیم و احکام آن صادر شده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در خصوص توسعه محصولات بانک نیز افزود: تقویت بخش بین الملل بانک با مشارکت برخی دیگر از بانک ها و هم افزایی در نظام بانکی در خارج از کشور در دستور کار است. مدل کسب و کار جدید محصولات بانکی در خارج از کشور در حال نهایی شدن است.

سیفی با اشاره به اینکه از سال 1401 تاکنون بیش از 10 محصول جدید در بانک صادرات ایران ارائه شده است، گفت: واحد آینده پژوهی در بانک صادرات ایران راه اندازی خواهد شد و جذب 50 نفر نیروی جدید برای بخش فناوری اطلاعات و همچنین سرعت گرفتن روند تحول دیجیتال با جدیت در دستور کار است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران کیفیت شرکت های زیرمجموعه بانک و مدیریت آنها را دارای اهمیت عنوان کرد و گفت: سیاست بانک خروج از بنگاه داری است و تلاش داریم تا از شرکتی که مولد نیست و مزیتی برای بانک ندارد، خارج شویم.

سیفی با اشاره به تدوین پروتکل بازدید جامع از استان ها گفت: هر 15 روز یک بار، هیئت مدیره و هیئت عامل بانک در یکی از مراکز استان های کشور حاضر شده و در این سفرهای استانی، تمامی شعب بانک در هر استان توسط مدیران ارشد بانک مورد بازدید قرار می گیرد.

در این نشست همچنین گزارش دقیقی توسط یاسر مرادی عضو اجرایی هیئت مدیره بانک صادرات ایران در خصوص مشکلات و دغدغه های مطالبات بانک از دولت، موسسه میزان و پدیده شاندیز و مشکلات حقوقی مترتب بر آنها ارائه و پیشنهادهایی نیز برای حل این مشکلات مطرح کرد.

در این نشست، گزارشی از وضعیت عمومی و شاخص های عملکردی بانک صادرات ایران نیز توسط معاونت طرح و برنامه ارائه شد.?



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 210
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران