به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، در این مرکز داده که بر اساس استاندارد TIA-942 طراحی و پیادهسازی شده از تجهیزات Hightech با آخرین فنآوریهای روز دنیا استفاده شده است.
دکتر احمد شفیعزاده ـ مدیرعامل بانک دی ـ در این مراسم با اشاره به اینکه توسعه بانکداری الکترونیک، پیادهسازی نظامهای فنی و اعتباری جدید، توسعه کیفی شعب و بانکداری اسلامی در زمره برنامههای بانک در سال 1393 قرار دارد، گفت: تلاش میکنیم در آینده نزدیک سازوکار آیتی بانک دی را تقویت کنیم تا مشتریان و ایثارگران با سهولت بتوانند به بانک دسترسی پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه گسترش بانکداری الکترونیک در سرلوحه فعالیتهای بانک قرار دارد، اظهار کرد: بر این باوریم برای سرعت بخشیدن به خدمات دی و دقت و شفافیت بیشتر در فعالیتها به حوزه IT و استفاده از فنآوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد مزیت رقابتی در این حوزه باید توجه بیشتری شود به همین دلیل سرمایهگذاری خوبی در این زمینه شده است.
شفیعزاده افزود: نگاهمان در دسترس بودن برای مشتریان و ذینفعان است تا آنها در هر زمانی بتوانند به گروه پولی و مالی دی دسترسی داشته باشند.
مرکز داده بانک دی شامل بخشهای مختلفی از اتاق ورودی و اتاق رایانه شامل نواحی، توزیع اصلی(MDA)، ناحیه توزیع افقی(HAD)، ناحیه توزیع دستهبندی شده (ZDA) و ناحیه توزیع تجهیزات (EDA) است. اتاق مخابرات و اتاق تجهیزات مکانیکی و الکتریکی از دیگر بخشهای این مرکز هستند.
بانک دی در صدد است در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی با گسترش بانکداری الکترونیک در آیندهای نزدیک، نسبت به حضور موثرتر خود در اقتصاد کشور اقدام کند که این طرح زیرساختی به عنوان اولین قدم در این راه محسوب میشود.