به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، انوشیروان محسنی بندپی سرپرست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی (امروز دوشنبه 12 شهریور) در نشست صمیمانه با اعضای تشکل های عالی کارفرمایی سراسر کشور که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با تاکید بر این مطلب گفت: نتایج بررسی کشورهای پیشرفته در حوزه اشتغال نشان می دهد که تولید، رشد و بالندگی این کشورها با تکیه بر کارفرمایان به دست آمده است و نمایندگان کارفرمایی نقش بسزایی در ایجاد اشتغال و گسترش تولید داشته اند .
وی ادامه داد: بنابراین ما نیز باید نقش مهم و اثرگذار کارفرمایان را در سیاستگذاری ها باور و لحاظ کنیم .
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: کانون های کارفرمایی به عنوان نمایندگان واقعی، بخشی از چرخه اقتصادی کشور را مدیریت و راهبری می کنند؛ و اغلب آنان کارگرانی بوده اند که پله پله پیشرفت کرده اند لذا مشکلات و تنگناهای موجود را به خوبی می شناسند.
وی با بیان این که دستیابی به تولید و اشتغال پایدار در گروی رابطه متناسب با کارفرمایان است، تصریح کرد: در شرایط کنونی باید باب گفت وگو ، مذاکره و کار کارشناسی با کارفرمایان باز شود و با تدبیر حرکت کنیم تا به آرامش و اطمینان خاطر دست یابیم .
محسنی بندپی در ادامه افزود: چندین سال است که مقام معظم رهبری مباحث اقتصادی همچون افزایش سهم بندی بخش تعاون، اقتصاد مقاومتی ، حمایت از کالای ایرانی ، اصل 44 قانون و ... را مورد تاکید قرار داده اند لذا باید بتوانیم در این راستا حرکت کنیم .
وی با تاکید بر این که باید بتوانیم مشکلات واحدهای تولیدی و نقطه نظرات کارفرمایان را به خوبی در هیات دولت انتقال دهیم ، خاطرنشان کرد: همچنین دولت باید کارفرمایان را از چندین جهت همچون حق بیمه کارفرمایی، سرمایه در گردش و ... مورد حمایت قرار دهد و از آنها دفاع کند.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این که رابطه کارفرمایان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همانند جاده ای دو طرفه است ، تاکید کرد: طی چندین سال گذشته اعتماد خوبی ایجاد شده به طوری که حتی بدون نظرات کارفرمایان تعیین دستمزد نشده است .
محسنی بندپی در ادامه به سامانه جامع روابط کار اشاره و اظهار کرد: در کشور باید به سمت شفاف سازی حرکت کنیم چرا که یکی از مشکلات ما نداشتن اطلاعات جامع است لذا با این سامانه می توان به این سو حرکت کرد .
وی تاکید کرد : اگر پایگاه اطلاعات جامع برای همه آحاد جامعه داشته باشیم تصمیم گیر یها به عدالت نزدیک تر خواهد بود .
لازم به ذکر است: در ابتدای این نشست برخی از اعضای تشکل های عالی کارفرمایی سراسر کشور نقطه نظرات، مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.