پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت:مدیر عامل موسسه اعتباری کوثر گفت: مدیریت بانکداری امروز مدیریت ریسک است که باید به آن توجه گردد. با نظارت و کنترل بر بخشهای مختلف نظام بانکی مانند نقدینگی ، اعتبارات و بازدهی و غیره به خوبی می توانیم انواع ریسک ها را شناسایی و با برنامه ریزی منسجم سازمانی از آنها عبور نماییم.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر،دکتر عیسی رضایی گفت: کارگروه اقتصاد مقاومتی موسسه کوثر در سال 93 با هدف تبیین نقشه راهی برای تحقق الگوی اقتصادی اسلامی و شکوفایی اقتصادی در شرایط موجود تشکیل خواهد شد.
مدیر عامل این موسسه در جمع اعضای هیئت مدیره، معاونین ، مدیران و کارشناسان ارشد حوزه مرکزی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) از زحمات تمامی مدیران و کارکنان مجموعه کوثر که از آنها به عنوان یاران صدیق و با وفای خود یادکرد، تشکر نمود و اظهار داشت: سال 92 سال بسیار سخت و پر فراز و نشیب برای موسسه کوثر بود که توانستیم با همت و تلاش تمامی مدیران و کارکنان این مشکلات را پشت سر بگذاریم و در نهایت با اخذ مجوز رسمی فعالیت از بانک مرکزی، موسسه کوثر به شبکه بانکی کشور پیوست.
نایب رییس هیئت مدیره کوثر خاطرنشان ساخت: سلامت مالی و اداری در ساختار موسسه کوثر جاری است . شفافیت مالی و عملکردی موسسه اعتباری کوثر مانند جریان رودخانه ای که خروشان به جلو حرکت می کند و پلشتی ها را به کنار می راند.
دکتر رضایی افزود: با مروری بر عملکرد سال 92 می بایست طی سال آینده با حساب و کتاب دقیق تری نسبت به گذشته گام برداریم و در بخش های منابع، مصارف و درآمدها با برنامه ریزی منسجم عمل نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: نیروی انسانی جوان، چابک و متخصص بارارزش سرمایه موسسه کوثر است. همچنین حضور معاونین و مدیران با سابقه نظام بانکی، که اکثر آنها از یادگاران هشت سال دفاع مقدس می باشند، از عوامل اصلی توفیقات و افتخارات بزرگ موسسه کوثر در مدت زمان کمتر از دو سال و نیم می باشد.
دکتر رضایی افزود: نگاهی اجمالی به وضعیت کنونی اقتصاد کشور به ویژه تورم لجامگسیخته چندسال اخیر از یکسو و همچنین فشارهای تحریمی و ظالمانه بر اقتصاد کشور ناشی از حاکمیت نظام سلطه بر اقتصاد بینالملل از سوی دیگر، ضرورت اتکاء علمی و عملی بر ظرفیتهای داخلی کشور و بهرهگیری از منابع غنی و استعدادهای سرشار مادی و معنوی کشور را صدچندان میکند.
مدیر عامل کوثر ادامه داد: با توجه به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری معظم انقلاب پر واضح است که شبکه بانکی نیز باید در تعامل مستقیم با سایر دستگاههای ذیربط ترتیبی اتخاذ نماید تا شرایط تحقق یک اقتصاد مولد درونزا و برونگرا و پیشرو ایجاد شود.
وی گفت:در این زمینه نقش نظام بانکی کشور به عنوان یکی از مهمترین اهرمهای توسعه اقتصادی کشور، بسیار کلیدی و بیبدیل است. امیدوارم که از ابتدای سال jQuery152035327047508998255_1395488871839 بتوانیم با قدرت بیشتری حرکت کنیم و جایگاه کوثر را در اقتصاد مقاومتی بانکی ارتقا دهیم.
دکتر رضایی تاکید کرد: نظام بانکی کشور باید ضمن اتخاذ سیاستهای صحیح و اصولی در تعامل مستقیم با بانک مرکزی و سایر بانکهای کشور، از یکسو مزیتهای رقابتی و سودآوری خود را حفظ نموده و از سوی دیگر باعث تسهیل جریانهای اقتصادی و تامین نقدینگی در بخشهای اقتصادی مرتبط با گروههای ذینفع و زنجیره ارزش خود شود.
وی گفت: آنچه که میتواند رسالت فعالان نظام بانکی را به عنوان یک محرک و مولد اقتصادی و هماهنگ با سایر متولیان اقتصادی کشور محقق نماید، بهرهگیری از نیروی انسانی توانمند، خلاق، متعهد و باانگیزه است که به عنوان اصلیترین پیشرانه اقتصادی در جوامع پیشرفته و اقتصادهای نوظهور به اثبات رسیده است.
دکتر رضایی افزود: امید است ضمن صیانت از سرمایه عظیم انسانی و با بهرهگیری از ارزشهای ناب اسلامی – ایرانی بتوانیم در سایه لطف الهی و رهنمودهای مقام معظم رهبری و تلاش مقدس و هدفمند تمامی مسئولان، مدیران و کارکنان شریف موسسه اعتباری کوثر و سایر تلاشگران بخشهای مختلف اقتصادی کشور، زمینههای رشد پرشتاب و توسعه همهجانبه کشور و ملت عزیز ایران را در حصول به قلههای عزت و افتخار مهیا کنیم.
در ادامه عباسی رئیس جدید هیئت مدیره موسسه اعتباری کوثر گفت: با توجه به این نکته که امروز، سیستم بانکداری یکی از ارکان مهم کشور است باید از سد خطرات جنگ نرم و تحریم ها با تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی که از تدابیر مقام معظم رهبری می باشد از تهدیدها با سر بلندی عبور نماییم.
رئیس هیت مدیره موسسه اعتباری کوثر ضمن تقدیر از افزایش منابع موسسه کوثر
خاطر نشان ساخت: این افزایش سرمایه می بایست با سوددهی نیز همراه باشد و تنها به جذب منابع نباید اتکاء نمود.
وی افزود: طی سال آینده نظام بانکی می بایست با ایجاد زیرساخت های لازم، وجوه خرد را از سطح جامعه جمع آوری نموده و با ارایه تسهیلات یا مشارکت در جهت تقویت نظام تولید گام بردارد.
عباسی در پایان گفت: مدیریت بانکداری امروز مدیریت ریسک است که باید به آن توجه گردد. با نظارت و کنترل بر بخشهای مختلف نظام بانکی مانند نقدینگی ، اعتبارات و بازدهی و غیره به خوبی می توانیم انواع ریسک ها را شناسایی و با برنامه ریزی منسجم سازمانی از آنها عبور نماییم.