پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 248693 تاریخ : 1395/08/21-17:01:42
,17,
مدیرعامل توانیر:  نگاه غالب توسعه واردات درصنعت برق/ بی کیفیتی محصولات ایرانی بلوف است

مدیرعامل توانیر: نگاه غالب توسعه واردات درصنعت برق/ بی کیفیتی محصولات ایرانی بلوف است

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) با تاکید بر لزوم هماهنگ شدن تدریجی شرکت های ایرانی برای حضور پر رنگ در بازارهای جهانی، تصریح کرد: مشکل عمده این است که هنوز نگاه غالب کشور در صنعت برق توسعه واردات است نه گسترش صادرات.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , آرش کردی اظهار کرد: پس از اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک(برجام)، شاهد رفت و آمدهای زیادی از سوی مقام ها و شرکت های خارجی از اقصی نقاط جهان برای حضور در بازارهای مختلف کشور بویژه بازار صنعت برق بودیم.

به گفته این مقام مسوول، برای تحقق همکاری ها نیاز است تا همزمان با حضور مقام ها و مسوولان ایرانی در سایر کشورها، هیات هایی متشکل از تجار، پیمانکاران و فعالان اقتصادی که آماده صدور خدمات فنی و مهندسی هستند، نیز همراه شوند و به ارایه توانمندی های خود بپردازند.
کردی تصریح کرد: در سال های گذشته، بیشتر نگاهمان توسعه واردات بوده تا گسترش صادرات و فعالیت و ارزآوری در حوزه صادرات تجهیزات یا خدمات فنی و مهندسی به هیچ عنوان دیدگاه حاکم بر کشور نبوده است.
مدیرعامل توانیر تاکید کرد، باید به حمایت شرکت های ایرانی فعال و توانمند در این عرصه توسط سندیکای برق بپردازیم و علاوه بر آن، سیاسیون و مقامات دولتی کشور نیز با فعالان اقتصادی همراه شوند و درخصوص توانمندی های آنان با کشورهای مورد نظر به گفت وگو بنشینند و تضمین های لازم را ارایه کنند.
کردی به تجربه شخصی خود از حضور در برخی پروژه ها اشاره کرد و گفت: حتی اگر دولتی ها تضمین های لفظی بدهند، بخش خصوصی را برای فعالیت بیشتر ترغیب خواهند کرد.

 بی کیفیت بودن تجهیزات ایرانی یک بلوف است 
مدیرعامل توانیر در ادامه، در پاسخ به ادعای برخی شرکت های خارجی حاضر در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران که محصولات و تولیدات ایرانی را رقیبی برای خود برنمی شمردند، آن را یک «بلوف» و تبلیغات منفی توصیف کرد.
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران در 45 هزار مترمربع و 12 سالن پانزدهم آبان ماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد و روز سه شنبه هجدهم آبان ماه به کار خود پایان داد.
به گفته «ماشاء الله تابع جماعت» سرپرست روابط عمومی وزارت نیرو، در این نمایشگاه 307 شرکت خارجی و 378 شرکت داخلی حضور داشتند که در مقایسه با نمایشگاه پانزدهم 50 درصد رشد کرد.
نمایندگان 21 کشور مانند چین، اتریش، آلمان، ایتالیا، فرانسه، امارات، لهستان، ژاپن، کره جنوبی، فنلاند، هند و سوییس به تهران آمدند و از نظر کیفی نیز 20 شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در نمایشگاه امسال حضور داشتند.
به گفته کردی، اینک ترانسفورماتورهای تولید شده در ایران از کیفیتی بسیار بالا در سطح جهانی برخوردار است و در برخی تجهیزات دیگر از جمله پست های برق با سابقه 10 تا 15 سال بهره برداری، حداقل خطا مشاهده می شود.
وی با اشاره به مقوله قیمت تجهیزات و کالاهای صنعت برق ایران، ادامه داد: این موضوع مربوط به بازار است و شرکت ها و تولیدکنندگان ایرانی کم کم باید بیشتر فضای رقابت جهانی را بشناسند و خود را هماهنگ کنند.
این مقام مسوول وزارت نیرو خاطرنشان کرد: این موضوعی نیست که بتوان با یک بخشنامه یا دستورالعمل برطرف کرد، بلکه باید با کاهش قیمت نهاده های تولیدی و ارتقای سطح بهره وری، تولیدات را در سطح بازارهای جهانی قابل رقابت کرد.

زمینه های سرمایه گذاری در صنعت برق
کردی ، بیشترین زمینه های سرمایه گذاری در بخش انرژی ایران را انرژی ها نو و تجدیدپذیر برشمرد که البته باید تحولی در آن ایجاد شود.
مدیرعامل توانیر شبکه های هوشمند، ساخت پست های جی. آی. اس (دارای عایق گازی) و نیروگاه های سیکل ترکیبی با بازده بالا در بخش سخت افزاری و همچنین کاهش تلفات انرژی، افزایش بازدهی، مدیریت کیفیت برق، شدت انرژی، توان و مصرف در بخش نرم افزاری را سایر زمینه هایی دانست که می توان با همکاری سایر کشورها به سرمایه گذاری پرداخت. 
وی همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری کره، حضور در نمایشگاه «بیکس پو» و بازدید از پروژه های مختلف شهرهای «سئول»، «گوانگژو» و «جی جو» این کشور، افزود: جمهوری کره در زمینه فناوری های جدید صنعت برق رشد و گسترش خوبی داشته و تلفات حدود چهار درصدی برق آنها زبانزد خاص و عام است و دو کشور می توانند همکاری های برقی خوبی با یکدیگر داشته باشند.

 لزوم تامین امنیت پیمانکاران حاضر در خارج کشور
کردی با اشاره به حادثه هولناک شهادت چهار تن از مهندسان توانمند صنعت برق در نیروگاه «دبیس» کرکوک عراق به دست نیروهای متخاصم داعش، یادآور شد: پس از این حادثه باید با هماهنکی دفتر روابط خارجی و دفتر توسعه صادرات وزارت نیرو به چاره اندیشی پرداخت تا دیگر شاهد حوادثی از این دست نباشیم.
مدیرعامل توانیر با بیان اینکه کار برای صنعت برق در عراق وجود دارد، تاکید کرد: باید به صورت ویژه این مساله آسیب شناسی شده و راهکار لازم اجرایی شود.
گروه تروریستی داعش روز جمعه سی ام مهرماه به نیروگاه دبیس کرکوک عراق یورش برد که طی آن شماری غیرنظامی کشته و مجروح شدند. در این حادثه چهار تن از کارکنان ایرانی این نیروگاه شهید و چهار تن مجروح شدند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران