به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، در این جلسه ابتدا مهندس "سید ابوطالب نجفی" مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، ضمن معرفی ساختار جدید شرکت، شرکتهای تابعه و ماموریتهای هر یک برای آشنایی سهامداران جدید، ایجاد یک ابر مرکز داده (Mega Data Center) و همچنین تولید و شخصی سازی کارتهای هوشمند بانکی را از دلایل پیشنهاد این افزایش سرمایه عنوان کرد.
وی در تشریح ضرورت ایجاد ابر مرکز داده اظهار داشت: نگاهی به آخرین کلان روندهای فناوری در دنیا نشان میدهد مراکز داده در صدر مهمترین کلان روندها قرار دارند و سرمایه گذاری در آنها اقتصادی است.
مهندس نجفی با اشاره به بازار جهانی این صنعت افزود: در سال 2014 درآمد حاصل از دیتاسنترها که از طریق میزبانی خدمات مراکز مختلف به دست آمده، 28 میلیارد دلار بوده که پیش بینی میشود این میزان به زودی به 50 میلیارد دلار برسد.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک به دادههای موجود در بخشهای مختلف اقتصاد کشور همچون بورس، گمرک، بیمه، مالیات و بانکها اشاره کرد و افزود: در صورت تجمیع این داده ها و آنالیز آنها توسط تحلیلگران اقتصادی و مالی میتوان اطلاعات دقیق از فعالیتهای افراد و بخشهای اقتصادی درجریان تعاملات مالی به دست آورد که حاصل این سازوکار به توسعه بیش از پیش کشور می انجامد.
وی ادامه داد: کلان داده ها در دنیا با عنوان "دارایی دیجیتال" شناخته میشوند و ارزش آنها در صورت برنامهریزی و استفاده، چندین برابر خواهد شد.
مهندس نجفی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع لزوم ایجاد مرکز تولید و شخصی سازی کارتهای هوشمند بانکی بعنوان دومین دلیل پیشنهاد افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر بیش از 250 میلیون کارت بانکی فعال در کشور وجود دارد که این کارتها مغناطیسی بوده و از امنیت پایینی برخوردار هستند؛ به همین جهت بانک مرکزی برای رفع این نقیصه پروژه EMV را در در قالب نقشه راه در دست اقدام دارد که وظیفه اجرای آن برعهده شرکت گذاشته شده است.
وی در خاتمه از زحمات و همراهی بانک مرکزی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت ملی انفورماتیک و همه همکاران شرکت خدمات انفورماتیک در به ثمر رسیدن اهداف و برنامههای آن قدردانی به عملآورد.
پس از گزارش مدیرعامل، حسابرس و بازرس قانونی، در نهایت افزایش سرمایه 200 درصد از محل سود انباشته به تصویب مجمع رسید.