به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت : شرکت زیمنس با ارائه نوآوری و راهکارهایی در حوزه راهآهن و مدیریت حملونقل، قصد دارد پاسخگوی نیازهای آینده این صنعت در جهت ارائه خدمات به مردم ایران باشد. این شرکت با فراهم آوردن فناوریهای ریلی برای صنایع زیرساختی، ناوگان ریلی، خدمات، برقی کردن خطوط ریلی و اتوماسیون (کنترل و هدایت خودکار) بر آن است تا پاسخگوی نیازهای کشور در زمینه افزایش جمعیت و صنعتیشدن باشد. همچنین زیمنس تلاش میکند تا با تکیه بر تکنولوژی بومی نمودن پایدار، نیازهای موجود را برای داشتن زیرساختهای جدید و بهروز و همچنین بهینهسازی زیرساختهای فعلی، تأمین کند.
دکتر محسن نایبزاده مدیرعامل شرکت زیمنس در ایران، با اشاره به برنامههای توسعه و مدرنسازی شبکه راهآهن در ایران، درباره حضور زیمنس در چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی تهران گفت: «ایران دارای بازاری توسعه یافته در زمینه حملونقل ریلی است. همچنین با تغییرات جمعیتی در ایران، نیاز روزافزون به داشتن شبکه راهآهن امن و سریع برای حملونقل راحتتر، بهوجود آمده است. دانش، تخصص و تجربه زیمنس در بهکارگیری از فناوریهای حمل و نقل شهری، بینشهری و باربری میتواند پاسخگوی نیازهای آینده شبکه حملونقل در ایران باشد. نایبزاده ادامه داد: «ما خود را متعهد میدانیم تا با استفاده از نوآوری، دانش بومی و نبوغ جهانی و از طریق توسعه یک شبکه حملونقل متنوع، سریع، مدرن، کارآمد و امن، در راستای پیشرفت جامعه قدم برداریم و تغییری مثبت در زندگی مردم ایران به وجود آوریم.»
زیمنس در چهارمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی در تهران، قصد دارد قطار سریعالسیر بینشهری ولارو (Velaro) را بهعنوان یکی از سریعترین و کاراترین قطارهای پرسرعت دنیا معرفی کند. این قطار با سرعت 360 کیلومتر بر ساعت، با بهرهگیری از فناوریهای نوآورانه زیمنس، مناسب ناوگان ریلی شهرهایی است که به سرعت در حال رشد و توسعه هستند. قطار والرو مجهز به سیستم عیبیاب منحصربهفردی است که در راستای تعمیر و نگهداری پیشگیرانه، دادههایی را به شکل بیسیم گزارش میدهد. همچنین سیستم هدایت خودکار به راننده کمک میکند تا در سفرهای طولانیمدت، مصرف انرژی را بهینه کند. شایان ذکر است ناوگان ریلیولارو در سطح جهان، تاکنون بیش از یک میلیارد کیلومتر پیموده است.
در این نمایشگاه همچنین لوکوموتیو، مترو و قطار ویاجیو کامفرت (Viaggio Comfort) توسط زیمنس معرفی خواهد شد. این قطار به منظور فراهم کردن حداکثر راحتی مسافران طراحی شده و با داشتن سرعت 230 کیلومتر بر ساعت، از ویژگیهای منحصربهفردی همچون سروصدای بسیار کم و مصرف بهینه انرژی بهرهمند است. امکان تعمیر و نگهداری آسان، یکی دیگر از امتیازات ویاجیو کامفرت است.
از دیگر فعالیتهای مهم زیمنس در نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی تهران، میتوان به معرفی بخش مشاوره حملونقل این شرکت اشاره کرد. این بخش، با تدوین استراتژی و ایدههای یکپارچه، همسو با چالشها و نیازهای موجود برای فعالان حوزه حملونقل، بهگونهای طراحی شده تا نقشی کلیدی را در توسعه و بهروزسازی شبکه راهآهن امروز ایران ایفا کند. از آنجا که مشاوره حملونقل بخش بزرگ و مهمی از زیمنس ایران را تشکیل میدهد، این بخش درصدد حمایت از توسعه شبکه حملونقل و تبدیل چشماندازهای این حوزه به واقعیت است.
گفتنی است شرکت زیمنس از سال 1868 میلادی، ارائهدهنده خدمات مختلفی در پروژههای زیرساختی ایران بوده و توانسته فعالیتهای مهم خود را همراه با سرویسدهی قابلتوجه در ایران ادامه دهد. این شرکت با ارائه فناوریهای نوآورانه، خود را به حمایت از توسعه اقتصادی پایدار در ایران متعهد میداند و در تلاش است به ایفای نقش خود بهعنوان شریکی قابل اطمینان، به ارائه خدمات در پروژههای برقیسازی، اتوماسیون و هوشمندسازی ادامه دهد. زیمنس همچنین به عنوان عضوی مسئول در جامعه، توجه به اشتغالزایی، تحصیلات و آموزش را در دستور کار خود دارد./
زیمنس ای جی Siemens AG (برلین و مونیخ) یک شرکت قدرتمند و جهانی در زمینه فناوری است که بیش از 165 سال است به عنوان نماد مهندسی برتر، نوآوری، کیفیت، اطمینان و چند ملیتی شناخته میشود. این شرکت در بیش از 200 کشور فعالیت دارد و در حوزههای برقیسازی، اتوماسیون (کنترل و هدایت خودکار) و هوشمندسازی متمرکز است و از بزرگترین تولیدکنندگان فناوری در بحث بهرهوری انرژی و حفظ منابع به شمار میآید. شرکت زیمنس در ساخت توربینهای بادی دریایی، شماره یک جهان محسوب میشود و از فراهمکنندگان پیشرو در زمینه توربینهای گازی و بخاری برای تولید برق در جهان است. این شرکت همچنین از بزرگترین ارائهکنندگان راهحلهای انتقال نیرو در دنیاست و در ارائه راهحلهای زیرساختی، اتوماسیون و نرمافزارهای صنعتی، به عنوان شرکتی پیشتاز مطرح است. شرکت زیمنس یک تأمینکننده پیشرو در حوزه تجهیزات تصویری پزشکی مانند توموگرافی رایانهای، امآرآی (تصویربرداری تشدید مغناطیسی)، تشخیص آزمایشگاهی و تجهیزات فناوری اطلاعات بالینی است. در سال مالی 2015 که در 30 سپتامبر 2015 پایان یافت، زیمنس درآمدی 75.6 میلیارد یورو و سود خالص 7.4 میلیارد یورو کسب کرد. همچنین در پایان سال 2015 میلادی، 348 هزار نفر در سراسر جهان، در استخدام زیمنس بودهاند. برای اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین اخبار، میتوانید به وبسایت www.siemens.com مراجعه کنید.