ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارزی دیلی فارکس در این باره گفت: طلا از ابتدای هفته تحت تاثیر بالا رفتن انتظارات تورمی در محیط استمرار نرخهای بهره اندک، رشد پر جنب و جوشی داشته است. در چنین فضایی قیمت های کالا بالا رفته و ارزش دلار ضعیف تر شده و قطعا قیمت طلا منعکس کننده وضعیت مذکور است.
شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب نزدیک به پایین ترین حد خود در سه ماه اخیر ایستاد و طلا را برای دارندگان سایر ارزها ارزانتر کرد.
قیمت طلا پس از این که در اوایل مارس به پایینترین رکورد 9 ماهه سقوط کرد، حدود 190 دلار معادل 11 درصد افزایش داشته که تحت تاثیر عقب نشینی دلار آمریکا و انتظارات تورمی بوده است.
نگرانی ها نسبت به فشارهای تورمی پس از آماری که نشان داد قیمتهای مصرف کننده آمریکا در آوریل بر مبنای سالانه 4.2 درصد رشد کرده است، تشدید شدند. آمار مذکور سریعترین رشد تورم در بیش از یک دهه گذشته را نشان دادند.
بر اساس گزارش رویترز، سرمایه گذاران اکنون منتظر انتشار گزارش نشست سیاست پولی ماه گذشته بانک مرکزی آمریکا هستند. بانک مرکزی آمریکا متعهد شده است نرخ های بهره را برای مدتی پایین نگه دارد و مقامات بانکی آمریکا مکررا تاکید کرده اند که انتظار دارند هر گونه رشد تورم کوتاه مدت باشد.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا ممکن است حمایت در سطح 1859 دلار را شکسته و به محدوده 1830 تا 1847 دلار عقب نشینی کند زیرا موفق به شکستن مقاومت در سطح 1875 دلار نشده است.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با 0.7 درصد کاهش، به 28 دلار رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با 0.3 درصد افزایش، به 2911 دلار و 78 سنت رسید.
به گزارش خبرنگار بانک و صنعت،هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با 0.2 درصد کاهش، 1215 دلار و 76 سنت معامله شد.