تورم فصلی
در فصل بهار 1400 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به 7.3 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (5.1 درصد)، 2.2 واحد درصد افزایش یافته است. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی 7.3- درصد و بیش ترین آن مربوط به قلم جوجه یک روزه 23.2 درصد است.
تورم نقطه به نقطه
در فصل بهار 1400 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به 107.4 درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (96.7 درصد)، 10.6 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل بهار 1400 نسبت به فصل بهار 1399، 107.4 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی 49.8 درصد و بیش ترین آن مربوط به قلم جوجه یک روزه 155.9 درصد است.
شاخص استانی
بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی کشور در بهار 1400 نشان می دهد که شاخص کل در بیشتر استان های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش رو به رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان خراسان رضوی با 19.5 درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به استان یزد با 1.8 درصد بوده است. بیشترین میزان کاهش شاخص کل نیز مربوط به استان تهران با 6.5- درصد است.
بررسی ها نشان می دهد که شاخص کل در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل، در تمامی استان ها با افزایش رو به رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان خوزستان با 187.6 درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان تهران با 64.1 درصد است.
متن کامل گزارش را (اینجا) بخوانید.