به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از ایدرو، علی وحدت تصریح کرد: اعطای سرمایه در گردش با نرخ ترجیحی برای کمک به تامین کسری نقدینگی شرکتهای دانشبنیان به عنوان طرف عرضه، و ارایه تسهیلات لیزینگ به واحدهای صنعتی دو ابزار مهم صندوق برای تامین مالی این قراردادها است.
در تسهیلات لیزینگ، اگر واحدهای صنعتی به عنوان مشتری 30 درصد مبلغ قرارداد خرید محصولات دانشبنیان را نقداً پرداخت کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی 70 درصد مابقی را به شرکتهای دانشبنیان به عنوان فروشنده میپردازد و این مبلغ را در قالب تسهیلات 2 ساله با کارمزد 9 درصد از خریدار دریافت میکند.
وی با اشاره به اینکه نخستین نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید میتواند زمینه مناسبی برای همکاری شرکتهای دانشبنیان و بنگاههای صنعتی فراهم سازد، خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه گامی جدی در بههمرسانی عرضه و تقاضای فناوری، محصولات و خدمات دانشبنیان در حوزههای مختلف صنعت و فناوری است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، ساخت داخل قطعات مورد نیاز واحدهای صنعتی کشور را تلاشی مهم در راستای رونق تولید برشمرد و افزود: معرفی نیازهای واحدهای صنعتی حاضر در این نمایشگاه به شرکتهای دانشبنیان و فناور، زمینه رفع نیازها و غلبه بر چالشهای صنعتی کشور را فراهم میسازد.
نخستین نمایشگاه فرصتهای ساخت داخل و رونق تولید نمایشگاه قرار است از 27 تا 31 تیرماه 1398 در محل دایمی نمایشگاه های بینالمللی تهران برگزار شود.
علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص حضور در نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید به نشانی tavaniran.idro.ir مراجعه کنند.