به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در ابتدای این نشست دکتر کردبچه رییس پژوهشکده بیمه با تاکید بر اینکه برگزاری این نشست ها پژوهشکده بیمه را به ماموریت های اصلی خود هدایت میکند گفت: امیدواریم تداوم این جلسات به بازنگری در فرایندها و فعالیت های پژوهشکده بیمه منجر شود و تاکنون نیز توانسته است در اصلاح فرایندها مفید باشد.
بر پایه این گزارش در ادامه خسروشاهی قائم مقام رییس کل بیمه مرکزی ضمن اظهار رضایت از ارتباط مستمر پژوهشکده با شرکت های بیمه، برخی از ماموریت های اصلی پژوهشکده بیمه به عنوان نهاد تحقیق و توسعه صنعت بیمه را در حوزه های تحقیق درباره محصولات و فرایندهای درون صنعت بیمه، مطالعه جدی در حوزه بین الملل، آینده نگری صنعت بیمه، انتقال دانش و نتایج تحقیقات از طریق برگزاری دوره های آموزشی به بدنه صنعت بیمه ارزیابی و مدیریت ریسک ، نحوه صحیح محاسبه حق بیمه ، محاسبه ذخایر بیمه ای و نحوه سرمایه گذاری آنها، اثربخشی مقررات و تمرکز روی کار و بالا بردن کیفیت محصولات پژوهشی بر شمرد.
خسروشاهی افزود: در بحث توسعه بیمه های زندگی باید موانع اساسی که باعث عدم رشد بیمه های زندگی در ایران است شناسایی شود و پژوهشکده بیمه در این زمینه راهکار های عملیاتی ارائه نماید، زیرا ضریب نفوذ پایین بیمه در ایران عمدتاً مربوط به بیمه های زندگی است.
قائم مقام بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه پژوهشکده بیمه در انجام تحقیقات خود باید نگاه جامع، آینده نگرانه و توسعه ای داشته باشد گفت مطالعات پژوهشکده مبنای بسیاری از سیاستگذاری ها و تصمیم گیری ها است لذا باید از جامعیت و کیفیت مناسب برخوردار باشد و همه زوایای پیدا و پنهان موضوع بررسی و واکاوی شود. در این بررسی، طرح موضوع با خبرگان صنعت و استفاده از نظرات کارشناسان از طریق برگزاری جلسات گفتگو با آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی همچنین، توجه به مطالعاتی که به نیازها و شرایط آتی صنعت مرتبط باشد و توجه به حوزه بین الملل و جهان بیمه خارج از کشور را از نکات مهمی دانستند که پژوهشکده بیمه باید بیش از قبل به آنها توجه نماید.
در ادامه نشست اعضای هیات علمی و پژوهشگران پژوهشکده ضمن طرح سوالهایی، نقطه نظرات خود در خصوص موضوعات پژوهشی و مسایل پژوهشکده را مطرح نمودند.
گفتنی است سلسله نشست های پژوهشکده بیمه در نگاه مدیران کلیدی صنعت بیمه برای بازنگری و ارتقای فعالیت های پژوهشکده بیمه و توسعه ارتباط و همکاری با صنعت بیمه و با هدف آشنایی اعضای هیات علمی و همکاران پژوهشی با نظرات مدیران کلیدی صنعت در خصوص نقاط قوت و ضعف پژوهشکده بیمه، محورها، اولویت ها و الزامات مهم پژوهش برگزار می شود و تاکنون مدیران عامل شرکت های بیمه سامان، دانا و البرز در این نشست ها حضور داشته اند.