پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 378204 تاریخ : 1397/07/13-16:01:26
,15,
فیلترینگ باعث کاهش درآمد شرکت های اینترنتی شد / تغییر تعرفه اینترنت همراه و ثابت در شرایط کنونی منطقی نیست / سوق مصرف کاربران به سمت محتوای تصویری

در سومین پنل تخصصی نمایشگاه تلکام مطرح شد:

فیلترینگ باعث کاهش درآمد شرکت های اینترنتی شد / تغییر تعرفه اینترنت همراه و ثابت در شرایط کنونی منطقی نیست / سوق مصرف کاربران به سمت محتوای تصویری

سومین پنل تخصصی نوزدهمین نمایشگاه تلکام درحالی برگزار شد که یکی از روش های افزایش درآمد شرکت های اینترنتی افزایش مصرف کاربران عنوان شد که با تولید محتوای تصویری محقق می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع سومین پنل تخصصی برگزار شده در نمایشگاه نوزدهم صنایع مخابراتی و فناوری اطلاعات، «توسعه ارتباطات ثابت، فرصت‌ها و چالش‌ها» نام داشت که امروز (جمعه) در سومین روز از برگزاری نمایشگاه در سالن کنفرانس شماره یک برگزار شد.

قیمت اینترنت همراه زیاد شود
سیدمجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به وجود عقب ماندگی ها در توسعه بخش ثابت، قیمت بسیار پایین دیتای همراه را عامل عدم توسعه در بخش ثابت دانست و افزود: در حال حاضر قیمت دیتای موبایل تفاوت زیادی با اینترنت ثابت ندارد و همین اختلاف کم باعث ضربه زدن به توسعه اینترنت ثابت کشور شده است و از رییس سازمان تنظیم مقررات می خواهم راه حلی برای آن ارایه کند.
 
فیلترینگ؛ عامل کاهش درآمد شرکت ها
حسین شانه‌ساز زاده رییس هیات مدیره گروه شرکت‌های شاتل نیز افزایش فیلترینگ را عاملی برای کاهش مصرف اینترنت در کشور دانست و گفت: در حال حاضر درآمد شرکت‌های FCP به شدت رو به کاهش است و با افزایش بی‌رویه فیلترینگ این کاهش درآمد بیشتر هم شده است.
وی 25 تا 30 درصد مصرف اینترنت شرکت ها را مختص تلگرام و اینستاگرام دانست و افزود: با فیلتر تلگرام این میزان مصرف کاهش قابل توجه‌ای داشته و حالا هم که زمزمه‌هایی در خصوص فیلتر شدن اینستاگرام شنیده می‌شود.
شانه ساز زاده با بیان اینکه نوسانات قیمت ارز باعث شد تا شرکت های اینترنتی به سمت توسعه شبکه خود در حوزه هایی چون VDSL نروند، اظهار کرد: تنها راه افزایش درآمد شرکت های اینترنتی، افزایش مصرف کاربران است که این افزایش مصرف نیز تنها با تولید محتوای تصویری ممکن است بطوریکه در دنیا 60 درصد ترافیک مصرفی کاربران مختص محتوای ویدیویی است.
 
اعتراضات مردم در مقابل گرانی تعرفه اینترنت موبایل
حسین فلاح جوشقانی رییس سازمان تنظیم مقررات در این پنل تخصصی، سهم بسیار بالای استفاده از اینترنت ثابت نسبت به همراه در دنیا را  به دلیل تفاوت استفاده از محتوای مناسب پرحجم مانند ویدئو دانست و گفت: یکی از دلایل توسعه نیافتگی ارتباطات ثابت به دلیل نبود محتوای مناسب پرحجم و نیز بروزرسانی سیستم های این بخش است که نزدیک بودن حاشیه قیمت میان اینترنت موبایل و اینترنت ثابت یکی از دلایل ریزش مشترکان به سمت اینترنت موبایل است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه محتوای داخلی امکان استفاده از ویدئو برای مردم با تکنولوژی های دیگری مانند موبایل نیز ممکن است، افزود: این درحالیست که اپراتورهای ارتباطات ثابت موفق به جذب کاربر نشده اند.
معاون وزیر ارتباطات رتبه ایران را در بخش دسترسی موبایل 57 و در بخش دسترسی ثابت 108 ام عنوان کرد، ادامه داد: درحال حاضر سرعت دسترسی به اینترنت موبایل در کشور 24 مگابیت و اینترنت ثابت تنها 5 مگابیت است.
فلاح با اشاره به انتقادات مطرح شده پیرامون قیمت پایین اینترنت موبایل در مقابل اینترنت همراه تصریح کرد: تغییر تعرفه اینترنت همراه و ثابت در شرایط کنونی منطقی نیست بطوریکه هم اکنون اعتراضات مردم در گرانی تعرفه های موبایل را می بینیم و نمی توان در این شرایط باز هم تعرفه ها را تغییر داد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورهای ارتباطات ثابت حدود 10 هزار میلیارد تومان، دلار ارزان قیمت در این بازار سرمایه گذاری کرده اند افزود: افزایش نرخ ارز سبب شده است که بازگشت سرمایه این بخش، از 5 سال به 12 سال افزایش یابد که این مساله شکست اپراتورهای ثابت را به همراه دارد و باید برای آن چاره ای اندیشیده شود.
معاون وزیر ارتباطات با اعلام اینکه 70 درصد ترافیک اینترنت کشور مختص بخش همراه و تنها 30 درصد آن در بخش ثابت مصرف می شود، خاطر نشان کرد: البته این درحالیست که در دنیا 86 درصد سهم ترافیک اینترنت در بخش ثابت و تنها 14 درصد مختص بخش همراه به شمار می رود.
بنابه این گزارش، پنل توسعه ارتباطات ثابت (فرصت ها و چالش ها) با حضور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و عضو سندیکای صنعت مخابرات در سالن کنفرانس شماره 1 نمایشگاه بین المللی تهران محل برگزاری نوزدهمین نمایشگاه تله کام برگزار شد.
همچنین دیروز (پنجشنبه) در دومین پنل تخصصی نمایشگاه با موضوع «بازآفرینی ICT»، فرامرز رستگار دبیر سندیکای مخابرات با اشاره به پیشرفت در حوزه ICT بیان کرد: در این زمینه بخش خصوصی بیشتر می تواند کمک کند.
وی با بیان اینکه باید نیازهای صنعت ICT در کشور تکمیل شود تصریح کرد: مرکز تحقیقات مخابرات در گذشته کارهای متعددی در این حوزه انجام داده است.
رستگار خاطرنشان کرد: اگر در جامعه پیوند میان اجزای بخش خصوصی برقرار نکنیم نمی توانیم در حوزه فناوری اطلاعات موثر عمل کنیم.
در پنل دوم برات قنبری عضو شورای راهبردی پیوست فناوری اطلاعات، محمدرضا حدادی عضو هیات مدیره نظام صنفی رایانه ای، علی میرنژاد مدیرکل دفترصنایع برق الکترونیک، ویدا سینا نایب رییس سندیکای تولیدکنندگان تجهیزات فناوری اطلاعات و لیلا محمدی رییس پژوهشکده فناوری ارتباطات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حضور داشتند.
قرار است فردا (شنبه) در آخرین روز برگزاری نمایشگاه تلکام 2018، پنل تخصصی چهارم با موضوع «فرصت‎های سرمایه‌گذاری در ICT» از ساعت 10:30 تا 12 با مدیریت سجاد بنابی دستیار وزیر ارتباطات در امور جوانان و با حضور نصرالله جهانگرد معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن کنفرانس شماره یک نمایشگاه برگزار شود.
نوزدهمین نمایشگاه تلکام روز چهارشنبه گذشته (11 مهرماه) و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا پایان زمان کاری فردا فعالیت آن ادامه دارد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران