و ی گفت: مجلس،کمیسیون انرژی و دستگاه های نظارتی باید بر حوزه ستاد سوخت که امکان فساد در آن زیاد است نظارت جدیتری داشته باشند.
سیدمهدی موسوی نژاد با بیان اینکه ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت محلی است که امکان سوءاستفاده و فسادمالی درآنجا بیشتر ازمراکز و نهادهای دیگر است،گفت:قطعا باید این ستاد ازسوی دستگاه های نظارتی مورد توجه و نظارت بیشتری قرار گیرد.
نماینده مردم دشتستان درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شنیده ها حاکی ازاین است که فسادهایی در حوزه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور بوجود آمده و درجلسه اخیرستاد مبارزه با فساد اقتصادی اعضای این ستاد در رابطه با بحث فساد اقتصادی مباحثی درمورد فساد و یک پرونده مالی 80 میلیارد تومانی در ستاد سوخت ارائه می دهند.
عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: البته پرونده مذکورهنوز مرود بررسی قرار نگرفته،اما آنچه مهم است وقوع فساد مالی در ستاد سوخت است که قطعا باید کمیسیون انرژی، دستگاه های نظارتی و مجلس شورای اسلامی نظارت بر این حوزه را جدی تر کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور نیز اخیرا با بیان اینکه بعضی فعالیتهای ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به صورت طبیعی در معرض فساد است،خواستار شکل گیری کمیته های نظارتی و انضباطی در راستای مبارزه این فساد شد.
درحالی اخیرا معاون اجرایی رئیس جمهور نسبت به اینکه فساد در کمین ستاد سوخت است هشدار داده و بر شکل گیری کمیته های نظارتی و انضباطی در راستای مبارزه با این فساد شده است که موضوع فساد در ستاد سوخت و هشدار نسبت به آن تازگی ندارد و دی ماه سال 91 بود که تحقیق و تفحص از ستادمدیریت مصرف سوخت در مجلس تصویب شد و بر هیمن اساس عملکرد ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از سال اول اجرای برنامه چهارم توسعه تا مردادماه 1391 نزد هیئت تحقیق و تفحص مجلس است و هنوز وضعیت رویانیان و عملکرد وی مشخص نشده است.