پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 464442 تاریخ : 1398/02/23-12:34:44
,17,
فرش دستباف با ایجاد اشتغال پایدار از حاشیه نشینی و محرومیت زایی جلوگیری می کند

فرش دستباف با ایجاد اشتغال پایدار از حاشیه نشینی و محرومیت زایی جلوگیری می کند

رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی در دیدار با رئیس مرکز ملی فرش گفت : بنیاد علوی به عنوان بازوی بنیاد مستضعفان پیشرفت و توسعه فرش دستباف را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، خداکرم جلالی در نشست دیروز با رئیس مرکز ملی فرش ایران، بیان کرد: اشتغالزایی جزو ضروریات بوده زیرا مهم ترین دلیل محرومیت و بیکاری، ضعف فرهنگ کارآفرینی است.

وی با تاکید بر این که توسعه اشتغال و فرهنگ کار و کارآفرینی در حوزه کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی موثر است، افزود: نقش اشتغال و درآمد در حوزه امنیت و سلامت جامعه بی بدیل است و در این خصوص فرش دستباف با توجه به سرمایه اولیه کم برای احداث کارگاه و ایجاد شغل نقش مهمی ایفا می‌کند.

جلالی با اشاره به طرح پایلوت سه شهر جهت محرومیت زدایی ابراز کرد: ظرفیت‌های فرش دستباف ایران برای ایجاد اشتغال در حوزه‌های مختلف قابل توجه بوده و باید در این راستا هدف گذاری و برنامه ریزی مناسبی عملیاتی شود.

وی ادامه داد: با همکاری مرکز ملی فرش ایران برای افزایش سطح معیشت و اشتغال آفرینی فرش دستباف مشارکت می کنیم.

فرشته دست پاک در گفت و گو با رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی تصریح کرد: فرش دستباف نشانگر فرهنگ و تمدن کشور بوده و منجر به توسعه اقتصادی کشور می‌شود، بنابراین بعد از نفت، پسته، زعفران، کالاهایی که موقعیت استراتژیک را دارا هستند، فرش دستبااف ایرانی، قدمت و اشتغال زایی بالایی داشته و بر همین اساس بعد از نفت اولین کالای تحریم شده توسط آمریکا بوده است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران با تاکید بر این که اولویت اول این مرکز حل مشکل بیمه تامین اجتماعی قالی بافان بوده است ادامه داد: سرمایه گذاری و توجه به حوزه فرش دارای توجیه اقتصادی است.

وی افزود: رونق تولید منجر به توسعه صادرات می شود و باتوجه به قدمت تاریخی و علاقه مندی که در این زمینه وجود دارد می توان بخشی از میزان بیکاری را از طریق سرمایه گذاری در صنعت فرش دستباف کاهش داد.

دستپاک گفت: در شرایط کنونی وظیفه ما اشتغال زایی است. امروزه برای تولید هر شغل می باید 200 میلیون تومان هزینه شود در حالی که صنعت فرش دستباف به گونه ای است که می توان با 10 تا 15 میلیون تومان سرمایه، به تولید محصول پرداخت.

دستپاک با بیان این که از طریق صندوق کارآفرینی امید به خریداران فرش دستباف، تسهیلات ارائه می‌شود، آمادگی خود را برای همکاری با بنیاد علوی در خصوص مباحث مطرح شده اعلام کرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 116
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران