پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 583178 تاریخ : 1400/04/02-16:17:22
,10027,
عوامل زمینه ساز تقلب و تخلف در بیمه های درمان تکمیلی و راهکارهای مقابله با آن

عوامل زمینه ساز تقلب و تخلف در بیمه های درمان تکمیلی و راهکارهای مقابله با آن

رشته درمان به ویژه در بخش غیر دولتی، یکی از رشته های بیمه ای است که تقلب زیادی به روش های گوناگون در آن صورت می گیرد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در سال 1397، مجموع خسارت پرداختی در کلیه رشته ها تقریبا برابر با 28868 میلیارد تومان بوده و اگر فرض شود که تنها 10درصد از خسارات پرداختی مربوط به ادعاهای متقلبانه باشد، با اعمال این مبلغ بر خسارات کشور، مجموع تقلبات بیمه ای در کل صنعت حدود 2886 میلیارد تومان خواهد بود که مبلغ قابل توجهی است. به این ترتیب شناسایی و تحلیل پدیده تقلب که منجر به افزایش هزینه های سازمان بیمه می شود، در راستای کنترل عوامل و بقای سازمان های بیمه ای ضروری است.

در این راستا طرح پژوهشی «مطالعه و بررسی تقلب و تخلف در بیمه های درمان تکمیلی و راه های مقابله با آن» با هدف شناسایی پیامدهای تقلب در بیمه های تکمیلی درمان، عوامل زمینه ساز، مصادیق و راهکارهای مقابله با این پدیده، با رویکردی کاربردی توسط گروه پژوهشی بیمه های اشخاص پژوهشکده بیمه انجام شده است.
در پژوهش حاضر عوامل زمینه ساز تقلب در صنعت بیمه درمان، شامل عوامل مربوط به قوانین و مقررات، فرآیندها، نهادها و سازمان های مرتبط و عوامل آموزشی و فرهنگی به همراه مجموعه ای از راهکارهای مربوطه ارائه شده است.
بر اساس یافته های این پژوهش، در حال حاضر اقدامات جدی و قابل توجهی از سوی شرکت های بیمه تکمیلی برای کنترل تقلب صورت نگرفته و آنچه صورت می پذیرد روش های غیر سیستمی، یکسان و دستی است. از این رو لازم است شرکت های بیمه ای با به کارگیری رویکردهای مناسب پیشگیری، شناسایی و کشف تقلب بر پایه اطلاعات به دست آمده از تحلیل دقیق این پدیده اقدامات مناسبی را در پیش بگیرند.
علاقه مندان جهت دسترسی به متن کامل این طرح پژوهشی می توانند به وب سایت پژوهشکده بیمه و یا به نشانی http://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4944/Articles/view/16040/1292/ مراجعه نمایند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران