پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 214468 تاریخ : 1395/06/08-12:30:03
,10027,
طرح توسعه نظام بیمه‌ای کشور

طرح توسعه نظام بیمه‌ای کشور توسط پژوهشکده بیمه تهیه و ارائه شد:

طرح توسعه نظام بیمه‌ای کشور" در قالب برنامه عملیاتی پیشنهادی توسط پژوهشکده بیمه تهیه و به بیمه مرکزی ارائه شد

امیر صفری پیرامون این طرح و تلاش کارگروه‌های مختلف برای دستیابی به آن گفت: در پی تعریف هشت ابر پروژه برای توسعه نظام اقتصادی کشور در وزارت اقتصاد و پیگیری شخص وزیر، پروژه‎ای با عنوان "طرح توسعه نظام بیمه‌ای کشور" ذیل ابرپروژه‌ی "بهبود محیط کسب وکار (بسترسازی و توانمندسازی اقتصاد مردمی)" با هدف توسعه و ایجاد تحول در بیمه‌های بازرگانی کشور تعریف شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از  اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، در ارتباط با این محور، شورای راهبری طرح متشکل از رئیس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، سرپرست پژوهشکده بیمه، دو تن از مشاوران عالی وزیر امور اقتصادی و دارایی و نخبگان دانشگاهی و صنعت بیمه تشکیل و سازمان تهیه و تدوین طرح توسعه نظام بیمه کشور طراحی و اعلام شد.

وی افزود: براساس این سازمان، تشکیل پنج کارگروه در صنعت بیمه در سال 1394 تعریف شد که این کارگروه‌ها شامل کارگروه ساختار و کارکرد نهاد ناظر، کارگروه اصول و ساختار محتوایی نظارت، کارگروه راهکارهای توسعه صنعت بیمه کشور، کارگروه تدوین پیش‎نویس قوانین و مقررات و کارگروه تدوین برنامه عملیاتی بودند.
دکتر امیر صفری خاطر نشان کرد، تهیه طرح مزبور توسط 3 کارگروه اول به همراه مطالعات گسترده از سال قبل آغاز شد و مقرر گردید نتایج این سه گروه در دو کارگروه تدوین قوانین و مقررات و تدوین برنامه عملیاتی نهایی شده و نتایج این مطالعات جهت تایید نهایی به شورای راهبری ارائه شود. بدین منظور هر سه کارگروه به‌صورت موازی، جلسات کارگروه‌های تخصصی را برگزار نمودند که در این جلسات برحسب محتوای کارگروه، از برجسته‌ترین متخصصان مربوطه در حوزه صنعت و دانشگاه دعوت شد. پس از برگزاری جلسات متعدد، مباحث اولویت‌دار هر کارگروه به‌صورت سوال و مساله و پروژه مطالعاتی تعیین و تعریف گردید. در این ارتباط خلاء های مقرراتی صنعت بیمه کشور مورد بررسی قرار گرفت و اصول انجمن بین‌المللی ناظران بیمه‌ای (IAIS) و حوزه های گوناگونی از قبیل بازنگری در وظایف نهاد ناظر، موضوعات مرتبط با بازر بیمه و انحصار و رقابت در صنعت بیمه، تعاملات بازار بیمه با بازار سرمایه، مالیات و عوارض بر صنعت بیمه، گسترش بازار شرکتهای بیمه داخلی به بازارهای منطقه ای، محیط کسب و کار صنعت بیمه، تخصصی‌سازی فعالیت بیمه‌گری و محدوده بیمه‌های بازرگانی و اجتماعی و تقریباً تمامی ابعاد مهم مرتبط با حوزه بیمه مورد توجه قرار گرفت.
سرپرست پژوهشکده بیمه گفت: پس از تعیین سوالات محوری، مطالعات پشتیبان توسط گروه‌های کارشناسی انجام و نتایج آنها در اختیار کارگروه‌های مربوطه قرار گرفت و در جلسات مختلف به بحث گذاشته شد. در کنار این مطالعات، از مرور اسناد طرح توسعه صنعت بیمه در کشورهای انگلیس، امریکای لاتین و کارائیب، چین، تایلند و امریکای شمالی و همچنین مطالعه اسناد و قوانین بالادستی نظیر سند چشم‌انداز 1404، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری، احکام برنامه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پنجم، برنامه ملیِ مردمی کردن اقتصاد، برنامه استراتژیک بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، قانون حمایت و تشویق سرمایه‌گذاری خارجی و قانون مالیات‌های مستقیم نیز بهره گرفته شده است.
دکتر صفری در ادامه افزود: در نهایت، پیش‌نویس برنامه عملیاتی طرح توسعه نظام بیمه‌ای کشور تهیه و در اختیار کارگروه تدوین برنامه قرار گرفت. به گفته وی این برنامه که با توجه به نظرات نخبگان و رویکرد سیاست گذاران تهیه شده است کاملاً اجرایی است و بر اساس شرایط موجود و واقعی صنعت و فضای اقتصادی کشور تدوین شده است. وی افزود طرح موصوف، شامل اقدامات مرحله بندی شده مشخص با زمانبندی معین است و دارای قابلیت اندازه گیری و ارزیابی است. این برنامه پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی یک به یک برنامه‌ها و اقدامات، نتیجه نهایی از سوی پژوهشکده بیمه در اختیار بیمه مرکزی جمهوری اسلامی قرار گرفت.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 207
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران