به گزارش بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، دکتر علی استادهاشمی که در پیش رویداد ایران اینشورتک 2024 و در جمع مدیران ارشد مجموعه های فناور صنعت بیمه سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: ماموریت اصلی نهاد ناظر صنعت بیمه در عرصه فناوری، تسهیل گری و بسترسازی برای توسعه و سرعت بخشی به فرایندهای نوآورانه است.
رئیس کل بیمه مرکزی، تنظیم و تدوین آئین نامه اینشورتک و سندباکس ها را عملیاتی متهورانه و کاربردی توصیف کرد و اظهار داشت: چالش های حرکت صنعت بیمه از فضای سنتی به محیط دیجیتال، اجتناب ناپذیر است و به همین خاطر باید با اتخاذ راهبردهای متناسب، بیمه گران را به ابزار الکترونیکی و رفتار دیجیتالی تجهیز کنیم.
دکتر استادهاشمی از اراده بیمه مرکزی برای تسریع در تکمیل زیرساخت های فناورانه خبر داد و افزود: اکوسیستم صنعت بیمه متولی اصلی اینشورتک و سندباکس های بیمه گری است و نهادناظر به هیچ عنوان قصد ورود به بخش عملیاتی ندارد و آمادگی خود را برای حمایت کامل از بخش خصوصی اعلام می کند.
رئیس شورای عالی بیمه بر اهمیت فعالیت گسترده شرکت های تک رشته ای و تک محصولی، تاکید کرد و گفت: شرکت های چابک، تخصصی و تکنولوژی محور بیمه باید تمامی ظرفیت های ورود محصولات و خدمات نوآورانه را فراهم کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی از حاکمیت داده بر جامعه اقتصادی کشور به عنوان یک اصل اساسی نام برد و تصریح کرد: ارائه محصولات پربازده و سودآور به بازارهای هدف، زمینه های گذار صنعت بیمه از مرزهای سنتی به مدرنیته را تسریع خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: نقش نهادناظر صنعت بیمه در شتاب دهندگی و حمایت از اینشورتک ها خلاصه می شود و به هیچ عنوان به حوزه کسب و کار ورود نخواهد کرد.
دکتر استادهاشمی با ابراز امیدواری در خصوص آینده اینشورتک و سندباکس و لایه های فناورانه صنعت بیمه از اهمیت کاهش تخلفات و تقلبات به تبع گسترش فناوری های نوین سخن گفت.
گفتنی است در این نشست از طرح «فراخوان دریافت طرح ها، ایده ها و نیازهای فناورانه صنعت بیمه» توسط رئیس کل بیمه مرکزی، رونمایی شد.
شایان ذکر است اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، مدیران حوزه فناوری نهادناظر و صاحبان کسب و کارهای دیجیتالی در صنعت بیمه نیز در این نشست به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
همچنین در پایان این نشست احکام صادره از سوی رئیس کل بیمه مرکزی به اعضای کمیسیون راهبری توسعه نوآوری در صنعت بیمه اعطا شد.