بنابراین باید این منابع ارزشمند گیاهی و ارگانیک به درستی شناسایی شود و مورد حمایت مسوولان قرار گیرد. بسیاری از روستاییان و کشاورزان محصولات سالم ارگانیک و ارزشمندی تولید می کنند که باید با حمایت هر چه بیشتر وزارت کشاورزی و مسوولان از عرضه سنتی به فاز صنعتی و بسته بندی با تجهیزات و ماشین آلات مدرن وارد شده و با دریافت مجوزها و پروانه های بهداشتی لازم و دریافت گواهی ارگانیک به طور گسترده در فروشگاه های معتبر در دسترس مردم عزیزمان قرار گیرد. به این ترتیب هم حجم گسترده ای از اشتغال زایی در کشور فراهم خواهد شد، هم روستاییان شریف و زحمتکش کشورمان مورد حمایت قرار می گیرند و هم مردم عزیزمان بیش از پیش از مزایای محصولات ارگانیک و سلامت محور بهره مند خواهند شد.
بعد از انقلاب صنعتی تولید مواد غذایی وارد روش هایی شد که هزینه آن را سلامت مردم، اکوسیستم و منابع طبیعی پرداختند و نتیجه آن هم سونامی سرطان، آلودگی آب، خاک، هوا و... شد.
سیستم کشاورزی ارگانیک از سلامت انسان، خاک و اکوسیستم حمایت می کند و از تجارت، نوآوری، علوم سودمند برای محیط زیست، ترویج نمایشگاه های مرتبط و کیفیت خوب زندگی اشخاص درگیر با آن ترکیب شده است.
با افزایش شناخت و استقبال مردم از محصولات ارگانیک، طبیعی و سالم متاسفانه سوء استفاده های زیادی از نام ارگانیک صورت گرفته و برخی تولیدکنندگان محصولات مختلفی را با نام ارگانیک به بازار عرضه می کنند. در دسته محصولات طبیعی و سالم محصولات مختلفی با شرایط مختلفی تولید و عرضه می شوند که کاملا ارگانیک نیستند و درعین حال کلا صنعتی هم نیستند. این محصولات معمولا در طبقه های گوناگون مانند محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عرضه می شوند. فقط محصولاتی به عنوان ارگانیک شناخته می شوند که مراحل بازرسی و نظارت را از طرف سازمان های مربوطه گذرانده و گواهی ارگانیک دریافت کرده باشند.
هنگام خرید محصولات ارگانیک لازم است برچسب ارگانیک روی محصول بررسی شود و چون امکان چاپ تقلبی این برچسب ها وجود دارد توصیه می شود از فروشگاه هایی که گواهی نامه ارگانیک دارند خرید شود. همچنین برای شناسایی فروشگاه های معتبر امکان مراجعه به سایت انجمن ارگانیک ایران وجود دارد. نکته جالب اینکه طبق اعلام انجمن ارگانیگ محصولات واقعی ارگانیک در گران ترین حالت فقط 30درصد بیشتر از انواع غیرارگانیک قیمت دارند.
در دنیا 530 شرکت بازرسی داریم که برای بازرسی فرآیند محصولات ارگانیک صلاحیت دارند. در حقیقت به محصولی ارگانیک گفته می شود که فرآیند تایید صلاحیت را توسط این شرکت های بازرسی گذرانده و مورد تایید قرار گرفته باشد. پس از مطابقت محصولات با استانداردهای ارگانیک مورد تقاضای هر کشور، گواهی ارگانیک به محصول داده می شود.
طبیعتا نظارت هایی برای جلوگیری از تخلف در زمینه ارائه محصولات ارگانیک وجود دارد که با انجام آزمایش های مختلف و براساس استانداردهای تصویب شده، میزان عناصر شیمیایی یا باقی مانده سموم را در مواد غذایی اندازه گیری می کنند. چنانچه محصولی استانداردهای لازم را داشته باشد و بازرسی ها ارگانیک بودن محصول را تایید کنند، گواهی محصول ارگانیک به آن تعلق می گیرد.
گاهی کشاورزی مدعی می شود که از هیچ گونه کود و سم شیمیایی در محصولات استفاده نکرده و محصولاتش ارگانیک است؛ ممکن است این محصول سالم باشد، اما زمانی می توان گفت محصول ارگانیک است که مراحل بازرسی محصولات ارگانیک را طی کرده و کاملا براساس استانداردهای کشاورزی ارگانیک باشد و شرکت های بازرسی نیز مرتبا محصولات را بازرسی کرده باشند.
صنعت محصولات ارگانیک در کشور نیاز به توجه و حمایت هر چه بیشتر دولت و مسوولان امر دارد و ضروری است در این مسیر جامعه علمی و دانشگاهی به عنوان بازوی توانمند دولت هر چه بیشتر پا به عرصه گذاشته و تولید و صنعت دانش بنیان به عنوان اهرم توسعه اقتصادی کشور مورد توجه و نگاه ویژه دولتمردان قرار گیرد.
بدیهی است هرچه انجمن ها و تشکل های فعال در این حوزه بیشتر مورد حمایت قرار گیرند و نقش پررنگ تری در برنامه ریزی ها و تصمیمات اصولی داشته باشند به مدیریت و رونق بازار ارگانیک در کشور کمک بیشتری خواهد شد.
صنایع غذایی گلها همواره از طریق ارتباط مستمر با مصرف کنندگان، نیازها و خواسته های آنها را در برهه های مختلف پایش می کند و با سنجش نیاز بازار محصولات جدید به سبد کالایی خود اضافه می کند.
با افتخار اعلام می کنیم که با توجه به نیاز امروز به محصولات سلامت محور، صنایع غذایی گلها به زودی محصولات ارگانیک را به سبد غذایی خود می افزاید. ضمن اینکه محصول چای سبز و سیاه را به عنوان محصول جدید به بازار عرضه کرده است. دمنوش های گیاهی و جوی دوسر نیز از جمله محصولات سلامت محوری هستند که به زودی وارد سبد کالایی گلها خواهند شد.