پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 515742 تاریخ : 1399/04/21-12:57:39
,13,
صید کیلکای دریای خزر آغاز شد

با 73 فروند شناور؛

صید کیلکای دریای خزر آغاز شد

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: صید کیلکای دریای خزر در سال 99 با 73 فروند شناور در آب های دریای خزر توسط صیادان استان های گیلان و مازندران آغاز شد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از سازمان شیلات ایران، مختار آخوندی اظهار داشت: صید کیلکای دریای خزر هر ساله در فصل بهار به دلیل تخم گذاری این گونه ماهیان به صورت خودجوش توسط صیادان این گونه ماهی تعطیل می شود.

وی با اشاره به این که صید کیلکای دریای خزر در سال 99 با 73 فروند شناور در آب های دریای خزر توسط صیادان استان های گیلان و مازندران آغاز شد، بیان داشت: تعداد شناورهای صیادی مشابه فصل صید سال گذشته است.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران عنوان کرد: 43 فروند از شناورهای کیلکاگیر به صیادان استان مازندران و 30 فروند به استان گیلان اختصاص دارد.

به گفته وی، شناورهای کیلکاگیر استان مازندران در بندر بابلسر و و کیلکاگیران استان گیلان در بندر انزلی استقرار دارند.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به این که شیوع کرونا صید کیلکا ماهیان را تعطیل نکرده است، بیان داشت: این شناورها با رعایت پروتکل های بهداشتی توسط کارکنان آن ها نسبت به صید اقدام می کنند.

وی اذعان داشت: سال گذشته حدود 23 هزار تُن کیلکا در مجموع دریای خزر صید شد که امیدواریم امسال این رقم با افزایش رضایت جامعه صیادی بومی را به همراه داشته باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سال 98، 80 درصد سهم صید استان مازندران و 20 درصد سهم صید استان گیلان بوده است.

آخوندی، سرانه صید هر فروند شناور کیلکاگیر در سال 98 را به طور میانگین 300 تُن اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: این آمار در حالی است که در سال 97 در مجموع در استان های گیلان و مازندران، 26 هزار تُن ماهی کیلکا صید شده بود.

وی عنوان کرد: عمده فصل صید کیلکا ماهیان از اوایل مرداد ماه آغاز خواهد شد و تا حدودی وضعیت صید سالانه مشخص می شود.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات با بیان این که بخش عمد? کیلکاماهیان دریای خزر، جهت تبدیل شدن به پودر ماهی در اختیار کارخانه های صنایع شیلاتی قرار می گیرد، یادآور شد: از آنجا که کیلکاماهیان در اعماق بیش از 40 متر صید می شوند لذا از خاصیت غذایی بسیار بیشتری در مقایسه با سایر آبزیان حتی ماهیان استخوانی برخوردارند، اما متأسفانه به دلیل عدم آگاهی عموم مردم از این امر، قیمت کیلکا همچنان پایین است.

وی با اشاره به این که می توان با فرآوری ماهیان کیلکا و ایجاد تنوع غذایی با استفاده از این محصول مشتریان بیشتری پیدا کرد، اذعان داشت: در سال های اخیر تلاش تشکل های صیادی بر افزایش مصرف انسانی کیلکاماهیان است تا سود بیشتری عاید صیادان شود.

آخوندی با اشاره به این که از سال 79 با ورود مهاجم شانه دار به آب های خزر شاهد کاهش چشمگیر ماهیان کیلکا بودیم، اظهار داشت: این گونه شانه دار با از بین بردن غذای اصلی ماهیان کیلکا باعث کاهش ذخایر این گونه ماهیانِ با ارزش دریای خزر شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 165
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران