به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، فرشاد مقیمی در این نشست که با حضور مدیران، مشاوران و تعدادی از کارکنان معاونت برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان رونق تولید اظهارداشت: در سالی که به ایجاد رونق در تولید کشور مزین شده است، صیانت از تولید سرفصل مهمترین سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت تعریف شده و در این راستا برنامههای اجرایی مهمی در دستور کار قرار گرفته است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: با نامگذاری امسال با عنوان رونق تولید، رصد و پایش صنایع کشور باید بیش از پیش مورد پیگیری قرار گیرد.
به گفته مقیمی در این شرایط مسئولیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز حساس تر و بیشتر شده است و باید این ستاد در رفع مشکلات صنایع بیش از گذشته تلاش نماید.
وی در ادامه با اشاره به وقوع سیل اخیر و مشکلاتی که برای مردم و برخی از صنعتگران رخ داد، افزود: متاسفانه شرایط نامساعدی برای برخی استان ها بدلیل سیل رخ داده و خساراتی نیز بهمراه داشته است که باعث ناراحتی مردم کشورمان شده است، امیدواریم با همکاری و همیاری همه ارکان نظام و مردم شریف ایران بتوانیم دغدغه های مردم آسیب دیده را رفع نماییم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخانش به تشریح وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و گفت: تامین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و بازسازی و نوسازی صنایع یکی از مهمترین برنامه های وزارت صنعت، معدن وتجارت در سال 98 بوده و در این راستا تمهیدات مناسبی در نظر گرفته شده است که اجرای بخشی از این برنامه با تلاش های مدیریت اعطای طرح های کمک های فنی و اعتباری به صنایع صورت خواهد گرفت.
مقیمی در ادامه ضمن آرزوی توفیق برای مدیران جدید از تلاش های زین الدین داداشی دبیر سابق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کیوان گردان مدیر سابق اعطای طرح های کمک های فنی و اعتباری وزارت صنعت، معدن وتجارت تقدیر و تشکر کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تغییر ساختار سازمانی معاونت و اجرای الزامات قانونی را دلیل این تغییرات برشمرد و گفت: مدیران لایقی در همه بخش های این معاونت مشغول به فعالیت هستند و ما نیز علاقمند به ادامه همکاری با همه این عزیزان هستیم.
گفتنی است، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت طی حکمی میثم زالی را به سمت « ستاد تسهیل و رفع موانع تولید » منصوب کرد.
همچنین فرشاد مقیمی معاون امور صنایع نیز سهیل معمارباشی را به سمت اعطای طرح های کمک های فنی و اعتباری به صنایع منصوب کرد.