به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، احمد زراعتکار با بیان اینکه لازمه پویایی بیشتر این شرکت برنامهریزی راهبردی برای انجام فعالیتهای توسعهای و گستردهتر است، اظهار کرد: به جهت اهمیت تولید و صادرات نفت، گاز و معیانات گازی در تامین منابع ارزی و همچنین تامین انرژی کشور، صنعت نفت نقش بسیار مهمی ایفا میکند و فعالیتهای حفاری چاههای نفت و گاز و خدمات جانبی مرتبط با آن در فرآیند تولید تاثیری بسزا دارد.
وی افزود: در کشور حفظ، نگهداشت و افزایش توان تولید نفت بهویژه از میدانهای مشترک حائز اهمیت است و در این راستا شرکت ملی حفاری با این نگاه که بالای 70 درصد حفاری چاههای نفت و گاز در خشکی و دریا را در اختیار دارد، باید نقش خود را به خوبی ایفا کند.
معاون رئیس امور انرژی سازمان برنامه و بودجه کشور با محدودیتهای اعمال شده برای کشور اشاره و اظهار کرد: در این شرایط اهمیت کار صنعت حفاری بیشتر میشود زیرا باید با اتکا به توانمندیهای داخلی همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی پاسخگوی نیازهای کشور باشد.
زراعتکار یادآور شد: شرکت ملی حفاری ایران در چهار دهه گذشته در شرایط مختلف با تلاش مضاعف و تکیه بر متخصصان و کارکنان مجرب و سختکوش خود توانست با سربلندی نیازهای صنعت نفت را تامین کند.
وی ادامه داد: در سازمان برنامه و بودجه همیشه این نظر بوده که توان صنعت حفاری کشور باید حفظ شود و در زمان حاضر با اولویت طرح نگهداشت و افزایش توان تولید که در قالب 34 بسته کاری به تصویب شورای اقتصاد رسیده و به شرکت ملی نفت ایران ابلاغ شده است، شرکت ملی حفاری ایران میتواند در اجرای این پروژهها نقش مهمی بهعهده گیرد.
معاون رئیس امور انرژی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: شرکت ملی حفاری ایران می تواند همچون شرکتهای بینالمللی فعالیتهای خود را توسعه بخشد و با روزآمدی و توسعه توانمندیهای مجموعه، نقش موثر خود را در داخل و کشورهای نفتخیز منطقه تقویت کند.
معاون رئیس امور انرژی سازمان برنامه و بودجه کشور روز چهارشنبه (سوم بهمن ماه) در راس هیئتی از مسئولان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه از امکانات و زیرساختها و تجهیزات شرکت ملی حفاری ایران در استان خوزستان و دستگاههای حفاری و پایگاه عملیاتی پشتیبانی شرکت در جزیره کیش بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتهای عملیاتی قرار گرفت.