پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 267626 تاریخ : 1395/12/14-14:07:31
,17,
شرکت آب و فاضلاب و طرف های خارجی در پسابرجام 10 تفاهمنامه امضا کردند

شرکت آب و فاضلاب و طرف های خارجی در پسابرجام 10 تفاهمنامه امضا کردند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تاکنون 10 تفاهمنامه بین این شرکت و شرکت های معتبر خارجی امضا شده که شماری از آنها شامل طرح های نمک زدایی، انتقال آب و اجرای تصفیه خانه های فاضلاب در مرحله تعیین قیمت برای قرارداد است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ,حمیدرضا جانبازظهر امروز شنبه در سلسله نشست های تخصصی «اقتصاد مقاومتی و برجام» در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه افزود: بخش زیادی از کالاها و تجهیزات برای طرح های آب و فاضلاب در داخل کشور ساخته می شود اما مشکل اصلی، تامین سرمایه و منابع مالی برای این امر است.

به گفته این مسوول، در گذشته تحریم ها سبب شد مراودات شرکت آب و فاضلاب کشور با بانک های توسعه اسلامی، توسعه اکو، بانک جهانی و ... قطع شود و به ناچار تامین اعتبارات مورد نیاز از طریق بانک های هندی و چینی با صرف هزینه ها و مشکلات فراوان انجام می شد.
وی بیان داشت: تاثیر اصلی برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) در صنعت آب و فاضلاب کشور، تسهیل مبادلات بانکی بود که مساله تامین سرمایه و هزینه های آن را کاهش داد.
جانباز اضافه کرد: اکنون برای مبادله وجوه مالی با بانک های توسعه اسلامی، توسعه اکو و توسعه آسیایی کوچک ترین مشکلی نداریم و پیگیر تامین اعتباراتی از بانک جهانی برای اجرای طرح های داخلی هستیم.
به گفته وی، بانک توسعه اسلامی اعتبار مورد نیاز برای ساخت پنج تصفیه خانه در استان خوزستان و پنج طرح دیگر در استان مازندران را تامین کرده است.
مدیرعامل آبفای کشور تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در مناقصه های پیش از برجام برای تامین سرمایه خارجی و اقلام و تجهیزات نمود داشت، حضور شرکت های چینی به عنوان تنها تامین کننده منابع مالی بود اما اینک کشورهای صاحبنامی از اروپا، کره جنوبی و ژاپن نیز خواهان حضور در بازار بزرگ و بکر ایران هستند که دست وزارت نیرو را برای گزینش بهینه از بین این شرکت ها باز می کند.
جانباز از برگزاری مناقصه های طرح های آب و فاضلاب به ارزش یک میلیارد یورو خبر داد که شامل طرح های بزرگ آبرسانی بویژه در استان خوزستان است.
وی یادآوری کرد پیش از برجام عمده سرمایه گذاری بخش آب و فاضلاب کشور با حضور سرمایه گذاران ایرانی انجام می شد اما امروز سرمایه گذارانی از کشورهای عربی و هند نیز در ایران مشغول به کارند که نشاندهنده وجود بازار مناسب در کشور است.
به گفته این مسئول، تاکید اصلی ایران در همه قراردادها، مشارکت خارجی ها با پیمانکاران داخلی، حضور در بازارهای منطقه ای و تولید محصولات مشترک است.
همایش اقتصاد مقاومتی و برجام دهم اسفندماه آغاز شد و تا هجدهم اسفندماه به بررسی دستاوردهای برجام در بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی شامل صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، نفت، نیرو، انرژی هسته ای، بهداشت، راه و شهرسازی، علم و فناوری و پولی- بانکی می پردازد. 
هر روز مسوولان دستگاه ها و وزارتخانه های مرتبط با حضور در این همایش به ارایه گزارش تفصیلی از دستاوردهای برجام و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در نهادهای متبوع خود می پردازند. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران