به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛از اهداف این طرح میتوان به «تأکید بر توسعه زیرساختهای موردنیاز برای ترویج و نهادینهسازی فناوریهای راهبردی و اولویتدار ملی مطرح در نقشه جامع علمی کشور»، «ارتقای ابزارهای آموزشی و پژوهشی در بین دانشآموزان در سطح مدارس آموزش و پرورش، بهعنوان مرجع پژوهشگران و صنعتگران آینده»، «بکارگیری فناوری شرکتهای دانشبنیان برای ارائه محصولات»، «انتقال فناوری» و «ایجاد فرصتهای پایدار کسب وکار» اشاره کرد.
در صورت اجرای سراسری این طرح و با توجه به ظرفیت عظیم مدارس و پژوهشسراهای دانشآموزی در سراسر کشور، با مشارکت فارغالتحصیلان رشتههای فنی و مهندسی و همچنین علاقهمندان به ساخت و پرواز هواپیمای مدل، حدود 3 هزار فرصت شغلی پیشبینی میشود.
این امر تنها در صورتی محقق میشود که جوانان و نخبگان با تغییر دیدگاه حاکم بر جامعه مبنی بر تلاش برای استخدام دولتی و تبدیل شدن به کارمند، به دانش و توانمندیهای خود باور داشته باشند و در راستای تخصص خود فعالیت کنند.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاستجمهوری، از جمله اقدامات اجرایی شرکت دانشبنیان خلاقیت برتر، به عنوان کارگزار باشگاه هوافضای جوان ستاد هوایی میتوان به «برگزاری کارگاههای توجیهی ویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی» و «تشکیل آکادمی باشگاه هوافضای جوان » اشاره کرد.