به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دومین جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که دیروز ساعت 18 در محوطه گردشگری – تفریحی ایل گلی تبریز در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد؛ با برپایی غرفه های متعدد غذاهای سنتی و بومی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به عنوان ظرفیت های گردشگری معرفی می شوند.
در حاشیه این جشنواره مسابقه آشپزی، نشست های علمی در خصوص خوراک غذا، نمایش های آیینی غذا و نمایشگاه صنایع دستی نیز برگزار و در نهایت واحدهای پذیرایی، آشپز و استان برتر معرفی خواهند شد.
گفتنی است این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت های فرهنگی و گردشگری غذاهای بومی استان های شمال غربی کشور انجام گرفته و هموطنان می توانند از ساعت 10 صبح لغایت 10 شب از این رویداد بازدید داشته باشند.