پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 200343 تاریخ : 1395/03/15-00:30:54
,11,16,17,25,
سرمایه گذاری جدید و توسعه فعالیت سیمان زابل با ورود 1000میلیارد ریال نقدینگی دپو شده

مدیرعامل سیمان سیستان(زابل) اعلام کرد:

سرمایه گذاری جدید و توسعه فعالیت سیمان زابل با ورود 1000میلیارد ریال نقدینگی دپو شده

در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان شاهد فعالیت بزرگ ترین صنعت سیمان بخش خصوصی کشور با ظرفیت یک میلیون تن در سال است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت : مدیرعامل سیمان زابل در نشست خبری با خبرنگاران که در محل کارخانه در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد، گفت: در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان شاهد فعالیت بزرگ ترین صنعت سیمان بخش خصوصی کشور با ظرفیت سالانه یک میلیون تن است.
محمدرضا احسانفر با بیان اینکه شرایط رکود در کشور باعث شده بیش از 700 هزار تن کلینکر به ارزش بیش از یک هزار میلیارد ریال در این کارخانه دپو شود، افزود: چنانچه این حجم نقدینگی در اختیار شرکت قرار گیرد، سبب سرمایه گذاری جدید و توسعه فعالیت های کارخانه می شود.
وی با اشاره به اینکه سیمان زابل با هدف تولید 500 هزار تن ظرفیت داخلی و 500 هزار تن ظرفیت صادراتی آغاز به کار کرد، اظهار کرد: این شرکت در مدت پنج سال فعالیت خود توانسته 100درصد سرمایه گذاری را به سهامداران بومی خود بازگرداند و با 630 هزار تن صادرات در سال توانسته بصورت مستمر به عنوان صادرکننده برتر استانی معرفی شود.
احسانفر با بیان اینکه مهمترین بازارهای هدف این شرکت کشورهای افغانستان و پاکستان است، تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر 425 هزار تن صادرات به افغانستان انجام می شود که در صورت حذف عوارض و کاهش هزینه ها، صادرات به افغانستان دو برابر خواهد شد.
وی ادامه داد: از مردادماه سال 90 اخذ عوارض از صادرات اجرا شد و از رقم 820 میلیون ریال با روند رو به رشد، اکنون به ماهیانه 10 میلیارد ریال رسیده است و آمارها نشان می دهد تا پایان اردیبهشت ماه 95 در مجموع 180 میلیارد ریال از سوی این کارخانه بابت عوارض پرداخت شده است.
مدیرعامل سیمان سیستان گفت:  اکنون عوارضی که دولت افغانستان از سیمان صادراتی ایران مطالبه می کند، 21 درصد ارزش کالای صادر شده است و این قانون به بازنگری و رایزنی لازم دستگاه دیپلماسی نیاز دارد.
احسانفر با بیان اینکه بهای سیمان صادراتی در حال حاضر به ازای هر تن 36 دلار است و تقاضای بازار افغانستان سالانه پنج میلیون و 500 هزار تن سیمان است، اظهار داشت: در سال 95، دستیابی به سهم 700 هزار تن سیمان در بازار افغانستان هدفگذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه هزینه تولید این واحد بر مبنای حداقل حدود 35 درصد بالاتر از سایر واحدهای تولیدی مشابه است. افزود: چنانچه مسیرهای حمل ونقل جاده ای در قالب نوار نقاله تعریف و اجرایی شود، هزینه های سربار حمل کاهش چشمگیری پیدا می کند.
احسانفر گفت: انتظار می رود دولت یازدهم هزینه های بالا سری تولید را در استان سیستان وبلوچستان به عنوان یکی از استان های محروم کشور به شیوه مقتضی تحت پوشش خود قرار دهد.
مدیرعامل سیمان سیستان با اعلام اینکه این شرکت تاکنون به شبکه سراسری گاز متصل نشده است، اظهارکرد: حدود یک ماه از خاموش شدن کوره سپری می شود که بازنگری خط تولید، انبوه کلینکر تولیدی و هزینه سنگین مازوت به عنوان سوخت اصلی دلیل تعطیلی این واحد است.
احسانفر تصریح کرد: دو سال از مصوبه دولت تدبیر و امید مبنی بر اینکه هر لیتر مازوت مصرفی کارخانه های سیمان که به شبکه سراسری گاز متصل نیستند، معادل قیمت گاز مصرفی دیگر واحدهای تولیدی مشابه مورد محاسبه قرار گیرد سپری شده است اما هنوز موضوع هزینه سوخت کوره (مازوت) برای دو واحد تولید سیمان این استان که از نعمت گاز لوله کشی برخوردار نیستند به عنوان یکی از دغدغه های اصلی محسوب می شود.
وی با اعلام اینکه کارخانه های سیمان که به شبکه سراسری گاز اتصال دارند، به ازای تولید هر تن سیمان و کلینکر حدود 100 مترمکعب گاز مصرف می کنند، تصریح کرد: از محل مابه التفاوت قیمت مازوت و گاز مبلغ 840 میلیارد ریال به کارخانه های سیمانی مازوت سوز برگشت داده شد، اما هزینه های مازاد دیگری مانند حمل ونقل، فرآوری و سرمایه گذاری اولیه برای سوخت تاکنون اجرا نشده است. تمدید مصوبه هیات وزیران در سال 92 مبنی بر اختصاص مازوت به نرخ پایه گاز به کارخانه های سیمان که به شبکه سراسری گاز متصل نیستند، خواسته این 9 واحد سیمانی کشور است.
احسافنر اظهار کرد: این واحد صنعتی در گذشته بر سر راه قاچاق سوخت، نیروی انسانی و مواد مخدر قرار داشت و امروز با امنیت فراهم آمده از سوی همه ارکان نظام و مسئولان استان موجب شده این استان چهره ای متفاوت نسبت به یک دهه گذشته داشته باشد.
شمار کارکنان داخل کارخانه سیمان این واحد تولیدی 452 نفر است که با احتساب سایر نیروها در مجموع امکان اشتغال مستقیم 652 نفر در این کارخانه فراهم و در عین حال امکان اشتغال غیرمستقیم چهار هزار نفر مهیا شده است.
شمار کارخانه های سیمان کشور بیش از 70 واحد اعلام شده و قرار است ظرفیت کنونی این واحدها از 80 میلیون تن به 120 میلیون تن در افق 1404 برسد.
آمارهای منتشر شده حاکی است با توجه به اینکه از رقم یک تن سیمان تولیدی 70 درصد آن سنگ آهک، 20 درصد سنگ آهن و بقیه دیگر اقلام است، معادن همجوار با کارخانه سیمان سیستان از ذخیره ای به میزان 400 سال با روند بهره برداری کنونی برخوردارند.
جمهوری اسلامی ایران چهارمین تولیدکننده سیمان جهان و نخستین تولیدکننده منطقه محسوب می شود.
جمهوری اسلامی ایران در سال 1393 با صادرات بیش از 18 میلیون تن سیمان وکلینکر عنوان نخستین صادرکننده جهان در این بخش را به خود اختصاص داد و با وجود شرایط رکود و مشکلات مختلف، پارسال این میزان به بیش از 15 میلیون تن رسید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 218
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران